reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

madzikm ona już się po prostu wyspała, bo wczoraj szybko zasnęła :dry: a do tego głodna bardzo była....
na maila mi odpisali, że mam się pytać tu na miejscu, nie wiem po co jest na stronie ten formularz zgłoszeniowy...sprawdzałam na stronie domu kulutry w którym niby to się odbywa i nie ma żadnej informacji o istnieniu czegoś takiego :rolleyes2:

wstępnie jednak zapisaliśmy się na kreatywkę, tworzą u nas właśnie pierwszy raz grupę i to na moim osiedlu...nie wiadomo jednak na 100% czy uda się utworzyć, bo muszą być chętni i czy będzie w terminie mi pasującym, mam dostać w najbliższym czasie kolejne wiadomości co i jak.

reklama
dziękuję bardzo kopniaki pomogły i juz jestem rozkręcona,
słucham ostrej muzyki co też pomaga i tonę w instrukcjach, procedurach, spod papierów mnie nie widać :szok:

fajne te zajęcia o których piszecie

Roksi, to co zaręczyny, tak? :-)

Hej :-).

Ale mam lenia :cool2:.

Agutku, na Kreatywce są podobne zabawy jak madzik opisała - piosenki, tańczenie, granie, klaskanie. My niestety zrezygnowaliśmy, bo tam gdzie mamy blisko, to nam nie pasuje pora, a w soboty były zajęcia w Wieliczce i nie chciało nam się jeździć.

Na razie czekam na info od babki ze szkółki pływania na temat grupy w sobotę. W sumie to sporo jest u nas takich szkółek, ale ta mi najbardziej pasuje pod względem lokalizacji.

hej,

moje dziecko znowu przespało całą noc:tak::-D:tak:, może to efekt wizyty w Akademii Pampers:-D:-D:-D,

to co, mamy przyjęcie zaręczynowe, która strona organizuje:confused: Roksi, czy Pooka,

a wracajac do Miloku, to rzeczywiście szkoda, że nawet na chwilkę do nas nie zajrzy:-(

chciałam o cos Ewę zapytać, ale zapomniałam:zawstydzona/y:, muszę przejrzeć stare strony:-D

z tego co wiem, to my przychodzimy z pierścionkiem, kwiatami do rodziców narzeczonej...
zdjecie dam jak tylko mi się uda zrobić jakieś reprezantycyjne, bo od dwóch dni próbuję a Mik się wierci, zamiast siedzieć albo stac grzecznie i się pięknie uśmiechać i nie mogę go złapać, aż mi się bateria wyczerpała...

pooka to my robimy wyżerkę:-D a ty stawiasz za zaręczyny:-D

moja spała 3,5 godziny:tak: zjadła całą michę rosołu z mięskiem i kluseczkami tan kroję wołowinkę i kurczaczka z rosołu do miseczki z makaronem i zalewam rosołem:tak: młoda wcinała jak szalona aż boję się kupska:szok:

Hej
Przyszłam do domu a tu córcia i tatuś śpią w najlepsze a niani już nie było. :tak:
Gdybym nie była taka głodna to też bym się zdrzemnęła a tak muszę obiad gotować :baffled:

ela ja tez się stresowałam ale jak tylko docierałam do pracy i wpadałam w wir to muszę się przyznać że czasami nie miałam czasu by o córci nawet pomyśleć:zawstydzona/y:

U mnie też jest podobnie. Mam tyle obowiązków, że nie ma czasu na rozważania co tam w domu.

reklama
mam pytanko czy wasze dzieciaczki tez nie chcą chodzić w paputkach, kapciach domowych:confused: bo moja ciągle biega w skarpetach nie ma mowy o kapciach:no:

Do góry