blueberry77
Podwójna Marcówka :)
dobreale Agutek, dzisiaj nie była sobota![]()
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Mój przed chwilą zasnął.
M polazł gdzieś, a ja piję piwko i zaraz pójdę spać, bo mi się chce straaasznie ;-).
Roksi, też zauważyłam opis na GG u Miloku
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobreale Agutek, dzisiaj nie była sobota![]()
pooka moja Natalcia to słomiana wdowaRoksi, może z miłości, mogłoby być, bo mogłabym miec taką natalkę za synową, chyba że Twoja Natalka jeszcze wolna
![]()
ela ja tez się stresowałam ale jak tylko docierałam do pracy i wpadałam w wir to muszę się przyznać że czasami nie miałam czasu by o córci nawet pomyślećHej
Znalazłam chwilkę w pracy więc się witam.Rzeczywiście powrót okazał się mniej stresowy niż przewidywałam i się cieszę.
Pogodę mamy super więc jeszcze po południu wyskoczę z niunią na spacerek.
Miłego dnia.![]()
Fredzik fajna sprawa takie przedszkoleSzymek dzisiaj był pierwszy raz w "przedszkolu". Od 8.30 do 11.00. Serce mi pęka bo strasznie płakał ale niestety spodziewałam się tego. No nic, będziemy po troszku próbowali, panie są dobrej myśli.
ja oglądam na bieżąco w tv a mój m też ściągamoja też już śpi od pół godziny, bo w dzień spała tylko 1,5h ;-)
ja się wykąpałam już i lecę zaraz oglądać prison breaka :-)
moja grasuje od 6:30dzień dobry
moje dziecko szybko się wyspało i po 4 już maszerowało po chacie i robiło hałas, bo co chwilę coś się nie podobało
na szczęście mamy piątek!![]()
pooka to masz kopniak w tyłekale się nie moge dzisiaj zmobilizować i pozbierać
czy mógłby mnie ktoś kopnąć w deupe...?
madzikm my byłyśmy na lekcji pokazowej w grupie gdzie Natala była najstarszaw sumie czynności te same co u Was
jeśli sie zdecydujemy to chciałabym by Natalka była ze starszymi dziećmi niż młodszymi
przed nami była taka grupa chyba od 18mż do 4 lat i taka by mi odpowiadała
![]()