reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzień dobry

moje dziecko szybko się wyspało i po 4 już maszerowało po chacie i robiło hałas, bo co chwilę coś się nie podobało :dry:

na szczęście mamy piątek! :-p

Roksi, może z miłości, mogłoby być, bo mogłabym miec taką natalkę za synową ;), chyba że Twoja Natalka jeszcze wolna :)
pooka moja Natalcia to słomiana wdowa:baffled: Tristianek i Miloku niestety się nie odzywają:no: więc możemy zeswatać nasze dzieciaczki:-D w marcówkach wszystkie laski bardzo kurczowo trzymają chłopów:-D

Hej
Znalazłam chwilkę w pracy więc się witam.Rzeczywiście powrót okazał się mniej stresowy niż przewidywałam i się cieszę.
Pogodę mamy super więc jeszcze po południu wyskoczę z niunią na spacerek.
Miłego dnia.:tak:
ela ja tez się stresowałam ale jak tylko docierałam do pracy i wpadałam w wir to muszę się przyznać że czasami nie miałam czasu by o córci nawet pomyśleć:zawstydzona/y:

Szymek dzisiaj był pierwszy raz w "przedszkolu". Od 8.30 do 11.00. Serce mi pęka bo strasznie płakał ale niestety spodziewałam się tego. No nic, będziemy po troszku próbowali, panie są dobrej myśli.
Fredzik fajna sprawa takie przedszkole:tak:

moja też już śpi od pół godziny, bo w dzień spała tylko 1,5h ;-)
ja się wykąpałam już i lecę zaraz oglądać prison breaka :-)
ja oglądam na bieżąco w tv a mój m też ściąga:tak: w każdy poniedziałek czeka na nowy odcinek tzn link do nowego odcinka:sorry2::-D

dzień dobry

moje dziecko szybko się wyspało i po 4 już maszerowało po chacie i robiło hałas, bo co chwilę coś się nie podobało :dry:

na szczęście mamy piątek! :-p
moja grasuje od 6:30:baffled: a myślałam że pości dłużej bo byliśmy do 19 w małpim gaju;-) wyszalała się na maxa:tak: poszła spać o 21 a tu lipa pobudka jak zawsze:baffled:

dzien dobry

ja tak szybciutko, Mik dzisiaj spał do 7.30 :szok: obudzil sie o 5 ale go spacyfikowalam
jestem spozniona do pracy, leceeeeee

hej!

pooka ode mnie też spory KOP:-D

roksizdawaj tu relację z wizyty w YAMAHA:-)

agutekczyli wędrówki ludów znów na topie:confused:

to piszę jak u nas było

Trójka dzieci, wszyscy w jednym wieku i to zdecydowany plus.
Co robiliśmy?
Marsz do muzyki, proste zabawy muzyczne z klaskaniem, tupaniem (to, co było na lekcji pokazowej), taniec z rodzicem, gra na instrumentach (Zosia jako jedyna wybrała tamburyn , reszta grzechotki), odrysowywanie dłoni i nóg i wskazywanie potem do muzyki.
Muszę przyznać, że poziom był doskonale dostosowany do wieku rozwojowego dzieci.
Pani była przygotowana - miała konspekcik Dzieci radosne.:)

ale...oprócz 100 zł jeszcze 50 wpisowe - wrrr

Ostatnia edycja:
madzikm my byłyśmy na lekcji pokazowej w grupie gdzie Natala była najstarsza:baffled: w sumie czynności te same co u Was:tak: jeśli sie zdecydujemy to chciałabym by Natalka była ze starszymi dziećmi niż młodszymi:tak: przed nami była taka grupa chyba od 18mż do 4 lat i taka by mi odpowiadała:tak:

reklama
madzikm my byłyśmy na lekcji pokazowej w grupie gdzie Natala była najstarsza:baffled: w sumie czynności te same co u Was:tak: jeśli sie zdecydujemy to chciałabym by Natalka była ze starszymi dziećmi niż młodszymi:tak: przed nami była taka grupa chyba od 18mż do 4 lat i taka by mi odpowiadała:tak:

no no, u nas też jest ta młodsza, jak chcecie chodzić to tylko na tą od 18 mc - "Szkraby i muzyka"

aguteka Tobie odpisali na maila?

Do góry