reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzień dobry

Ja od rana załatwiałam odbiór wyników Madzi. Od hematologa się udało a od alergologa niestety nie. Mam czekać na wizytę :wściekła/y: a że wracam do pracy to panią doktor nie interesuje :-(

W nocy u nas też nie było spania. Nawet butla mleka nie pomogła. :baffled: Ewelina ja też należę do śpiochów i takie pobudki też mnie porządnie rozbijają :baffled:

Sandi powodzenia ze smokiem :tak:
Agutek wszystkiego najlepszego :tak: a Tolci zdrówka. U nas takie rozwolnienie ostatnio trwało 3 dni i pomogła marchwianka, elektrolity i probiotyk.

Roksi u nas zazwyczaj są 1-2 kupki ale jabłko je prawie codziennie i po nim już nie robi. Chyba jej się brzuszek przyzwyczaił.

jeszcze raz dzięki :happy:

my dalej walczymy z kupkami i odparzeniem....pani w aptece prosiła bym nie używała tormentiolu :sorry2: myślę, że używany w granicach rozsądku nie zaszkodzi, no ale kupiłam jeszcze pentacrem, bo polecała...dodatkowo założyłam kartę pacjenta i w czwartek idę kupić szampon do włosów z vichy, bo w czwartki dla stałych klientów są zniżki 10% :-D może ten szampon mi pomoże, bo strasznie mi się włosy przetłuszczają:rolleyes2: nie mogę nic znależć na te moje włosy...

młoda pije na kolację marchwiankę wymieszaną z odrobiną mleka...wcześniej dostała smectę w herbatce i priobiotyk i chwilowo mamy przerwę w kupkaniu...

Agutku mnie vichy nie pomógł:no: staram się myć 2 razy w tygodniu:tak: dobrze że mam długie to jakoś można zamaskować:-)

mi ten co mam z vichy też nie pomógł, ale pokazywała mi teraz jakiś nowy...
a ja włosy myję co drugi dzień :baffled: 2 razy w tygodniu by to nie przeszło...czasami jak muszę mieć świeże włosy do pracy to myję codziennie :shocked2:

Agutku ten jest do d... VICHY DERCOS ŁUPIEŻ TŁUSTY 200+100 NOWA WERSJA! (441516928) - Aukcje internetowe Allegro
z tym że to nowe opakowanie:tak: stare było niebieskie:tak: Vichy Dercos Czystość szampon 400ml Tanio !!! (449094594) - Aukcje internetowe Allegro ten miałam niby lepiej ale szału nie robił:no: Vichy Dercos Witalność szampon 400ml TANIO !!! (449091622) - Aukcje internetowe Allegro po tym fajnie mi się włosy układały i były miękkie ale jeśli chodzi o przetłuszczanie to po staremu:baffled:

reklama
jeszcze raz dzięki :happy:

my dalej walczymy z kupkami i odparzeniem....pani w aptece prosiła bym nie używała tormentiolu :sorry2: myślę, że używany w granicach rozsądku nie zaszkodzi, no ale kupiłam jeszcze pentacrem, bo polecała...

młoda pije na kolację marchwiankę wymieszaną z odrobiną mleka...wcześniej dostała smectę w herbatce i priobiotyk i chwilowo mamy przerwę w kupkaniu...

a czemu odradzała termentiol?

Ja mam na takie "niebezpieczne okazje" humane dla alergików bez mleka. Podobno przy takich ostrych rozwolnieniach mleka lepiej unikać.
Najważniejsze, że przechodzi.

Do góry