reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

agutek właśnie, termentiol u nas się sprawdza najbardziej. A marchwiankę zje? Albo jabłka z marchewką? Biedactwo małe.
Agutek a dzisiaj urodziny? Jeśli tak to STO LAAAAAAAAAAAAT:)

I witam porannie.

reklama
Agutku, sto lat :)

a własnie, a'propos marchewek Kaskada mi przypomniała, przy biegunce Mik pil "kubusie" w duzych ilosciach

dziś to na pewno ewelina będzie chciała się upić ze szczęścia:-D że wreszcie się wyspała:tak:

biedna Tolcia z pupą:-(

a odpowiadając na pytanie roksi....Zosia robi kupę nawet 3 razy:szok:zawsze taką, że spływa po rajstopach i nie wiem czy to normalne???

ona ma taki wrażliwy brzuch: akcje po winogronie, malinach, jabłku, mleku krowim:szok: (wczoraj dałam łaciate smakowe z rurką na próbę), u Was tez tak jest?

hejo;-)

Agutek zdrówka, spokoju, dużo radości i wszystkiego NAJ NAJ z okazji urodzin:tak::tak::tak::tak::tak:

a u nas kolejna noc przespana:szok:, tylko ja sie budzę, bo chyba organizm przyzwyczajony:-D:-D:-D,

ale widzę, że dużo maluszków nie przesypia nocy, tylko mamy się nie skarżą:no:, mnie to bardzo boli, bo po prostu śpioch jestem;-)

życzę dużo zdrówka naszym małym chorowitkom, precz wstrętne wirusy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,
u nas na pupkę działa sudocrem, ale odparzenia zdarzają się bardzo rzadko:tak:, chociaż kupkę robi nawet do 5 razy, praktycznie po każdym posiłku:-D,

Kaskada, jak samopoczucie na finiszu:confused:

Madzik, zbierałyscie ziemniaczki? a ognisko było z pieczeniem ziemniaczków;-)

Roksi, widzę że miło spędziliście czas:-)

hello

Mik dzisiaj jeździł na koniku, na dużym koniku, z dżokejką, pełna powaga na buziaku ale strachu nie było widać, tylko gópia matka niedorozwinięta nie wzięła aparatu

własnie szkoda, chętnie bysmy zobaczyły takie zdjątka,

dziś to na pewno ewelina będzie chciała się upić ze szczęścia:-D że wreszcie się wyspała:tak:
?

Madzik mamy i jeszcze jedna okazję, bo M ma imieniny, więc będziemy wszystko razem swietować:-D:-D:-D:-D

ooo Ewelina Piotruś szaleje:-D budzenie zawędrowało do nas:wściekła/y:
Madzikm u nas kupka jest raczej twarda:tak: ogólnie Natalka robi po każdym głównym posiłku:tak: rano po mleku, po obiadku i po kolacji:tak: jeśli dam jabłko to tez mogę się kupki spodziewać:tak: a był taki okres że robiła jedną po obiedzie:tak:

reklama
Do góry