reklama
A
Agutek
Gość
dzięki dziewczyny bardzo
madzikm
Mamy lutowe'07
dziś to na pewno ewelina będzie chciała się upić ze szczęścia że wreszcie się wyspała
biedna Tolcia z pupą:-(
a odpowiadając na pytanie roksi....Zosia robi kupę nawet 3 razyzawsze taką, że spływa po rajstopach i nie wiem czy to normalne???
ona ma taki wrażliwy brzuch: akcje po winogronie, malinach, jabłku, mleku krowim (wczoraj dałam łaciate smakowe z rurką na próbę), u Was tez tak jest?
biedna Tolcia z pupą:-(
a odpowiadając na pytanie roksi....Zosia robi kupę nawet 3 razyzawsze taką, że spływa po rajstopach i nie wiem czy to normalne???
ona ma taki wrażliwy brzuch: akcje po winogronie, malinach, jabłku, mleku krowim (wczoraj dałam łaciate smakowe z rurką na próbę), u Was tez tak jest?
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hejo;-)
Agutek zdrówka, spokoju, dużo radości i wszystkiego NAJ NAJ z okazji urodzin
a u nas kolejna noc przespana, tylko ja sie budzę, bo chyba organizm przyzwyczajony,
ale widzę, że dużo maluszków nie przesypia nocy, tylko mamy się nie skarżą, mnie to bardzo boli, bo po prostu śpioch jestem;-)
życzę dużo zdrówka naszym małym chorowitkom, precz wstrętne wirusy,
u nas na pupkę działa sudocrem, ale odparzenia zdarzają się bardzo rzadko, chociaż kupkę robi nawet do 5 razy, praktycznie po każdym posiłku,
Kaskada, jak samopoczucie na finiszu
Madzik, zbierałyscie ziemniaczki? a ognisko było z pieczeniem ziemniaczków;-)
Roksi, widzę że miło spędziliście czas:-)
Agutek zdrówka, spokoju, dużo radości i wszystkiego NAJ NAJ z okazji urodzin
a u nas kolejna noc przespana, tylko ja sie budzę, bo chyba organizm przyzwyczajony,
ale widzę, że dużo maluszków nie przesypia nocy, tylko mamy się nie skarżą, mnie to bardzo boli, bo po prostu śpioch jestem;-)
życzę dużo zdrówka naszym małym chorowitkom, precz wstrętne wirusy,
u nas na pupkę działa sudocrem, ale odparzenia zdarzają się bardzo rzadko, chociaż kupkę robi nawet do 5 razy, praktycznie po każdym posiłku,
Kaskada, jak samopoczucie na finiszu
Madzik, zbierałyscie ziemniaczki? a ognisko było z pieczeniem ziemniaczków;-)
Roksi, widzę że miło spędziliście czas:-)
Ewelina z Bydgoszczy
hello
Mik dzisiaj jeździł na koniku, na dużym koniku, z dżokejką, pełna powaga na buziaku ale strachu nie było widać, tylko gópia matka niedorozwinięta nie wzięła aparatu
własnie szkoda, chętnie bysmy zobaczyły takie zdjątka,
dziś to na pewno ewelina będzie chciała się upić ze szczęścia że wreszcie się wyspała
?
Madzik mamy i jeszcze jedna okazję, bo M ma imieniny, więc będziemy wszystko razem swietować
Lajla83
ooo Ewelina Piotruś szaleje budzenie zawędrowało do nas
Madzikm u nas kupka jest raczej twarda ogólnie Natalka robi po każdym głównym posiłku rano po mleku, po obiadku i po kolacji jeśli dam jabłko to tez mogę się kupki spodziewać a był taki okres że robiła jedną po obiedzie
Madzikm u nas kupka jest raczej twarda ogólnie Natalka robi po każdym głównym posiłku rano po mleku, po obiadku i po kolacji jeśli dam jabłko to tez mogę się kupki spodziewać a był taki okres że robiła jedną po obiedzie
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Agutek, 100 lat! :-)
Karol robi najczęściej jedną kupę dziennie, czasem dwie i nie jest płynna.
Karol robi najczęściej jedną kupę dziennie, czasem dwie i nie jest płynna.