reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Byliśmy dzisiaj w małpim gaju:tak: ekstra było młoda ubawiona bardzo:tak: a ja po dwóch przejściach całości ledwo żyłam:-D trafiliśmy fajnie bo nikogo nie było więc mogłam wszędzie wejść gdzie się zmieściłam:-D
idę uzupełnić siły kawką:-D

reklama
hej,

musiałam do Was zajrzeć, choc na sekundkę, bo muszę sie pochwalić:tak::tak::tak:,
PIOTRUŚ PRZESPAŁ CAŁĄ NOC BEZ POBUDEK:szok::szok::szok::szok:, pierwszą od urodzenia:tak::tak::tak::tak:

normalnie wydarzenie roku:-D

jutro doczytam,j ak minął Wam weekend;-)

hello

Mik dzisiaj jeździł na koniku, na dużym koniku, z dżokejką, pełna powaga na buziaku ale strachu nie było widać, tylko gópia matka niedorozwinięta nie wzięła aparatu
bylismy na festynie w moim rodzinnym miasteczku i super, Młody się wybiegał i padł w drodze powrotnej w aucie

czekoladki to niestety Mik dostaje od czasu do czasu, jak otwieram szafkę gdzie jest czekolada to się ukrywam przed nim i wcinam po kryjomu, bo jak tylko zobaczy że ją otwieram to jest ryk i daj

Agutek, Mik jak był ostatnio chory to zaczęło się od katarku i potem kupy biegunkowe, założyłam że to reakcja uczuleniowa na leki katarowe, ale może to jakiś taki wirus :confused:

Roksi, Natalka też po linkach chodziła?

Ewela, no to oby tak dalej :)

Sandi, zdrówka dla córci

Chyba większosć mam korzystało dzisiaj z ostatnich podrygów lata :tak:

My dzis na placu zabaw i puszczanie latawca extra radocha dla Nuny byla :tak::-D a i wiecie co bylismy nad rzeczka i Niunka wyrzucila dydusia do wody :szok: wiec stwierdzilismy z m ,ze juz nie dostanie (jesli da rade z nia wytrzymac oczywiscie :sorry2:) i o dziwo od tego czasu nawet nie zawolala o "nianie" :szok: poszla pieknie spac z mleczkiem i bez placzu :szok::tak:(odpukac w nie malowane ,zeby nie zapeszyc ;-)) ciekawe jaka bedzie nocka :sorry2:no i czy jej sie np. jutro nie przypomni :sorry2:

pooka takiej ekstremy nie było:-D
sandi trzymam kciuki:tak: my tez tak z nienacka postanowiliśmy odstawić smoka i udało się ekspresowo i bezboleśnie:-)

reklama
Witam:tak:
ja narzekałyście na wstawanie w nocy a moja dzielnie spała to teraz jest odwrotnie wszystkie dzieci śpi a moja nie:no: dzisiaj o 2 przyszła zaniosłam do siebie:tak: a o 4:30 przyszła do nas z płaczem:baffled: i stwierdziła że nie będzie już spać:szok: przyniosła kapcie i kazała sobie założyć:baffled: jak powiedziałam że nie bo jest noc:baffled: to w akcie desperacji sama sobie założyła:szok: za chwilę znalazła pilota:baffled: więc pokazałam że mini mini śpi rozpłakała się:baffled: m wstał zrobił bidonik mleka zapalił lampeczkę w pokoju i bawiła się tak do 7:tak: acha oczywiście po mleczku była kupa:baffled:
pytanie ile razy dziennie wsze dzieci robią kupkę:confused: bo moja od 2 tygodni tak za 3 razy dziennie:szok:

Do góry