reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hej,
musiałam do Was zajrzeć, choc na sekundkę, bo muszę sie pochwalić,
PIOTRUŚ PRZESPAŁ CAŁĄ NOC BEZ POBUDEK, pierwszą od urodzenia
normalnie wydarzenie roku
jutro doczytam,j ak minął Wam weekend;-)
musiałam do Was zajrzeć, choc na sekundkę, bo muszę sie pochwalić,
PIOTRUŚ PRZESPAŁ CAŁĄ NOC BEZ POBUDEK, pierwszą od urodzenia
normalnie wydarzenie roku
jutro doczytam,j ak minął Wam weekend;-)
pooka
Mama marcowa 2007
hello
Mik dzisiaj jeździł na koniku, na dużym koniku, z dżokejką, pełna powaga na buziaku ale strachu nie było widać, tylko gópia matka niedorozwinięta nie wzięła aparatu
bylismy na festynie w moim rodzinnym miasteczku i super, Młody się wybiegał i padł w drodze powrotnej w aucie
czekoladki to niestety Mik dostaje od czasu do czasu, jak otwieram szafkę gdzie jest czekolada to się ukrywam przed nim i wcinam po kryjomu, bo jak tylko zobaczy że ją otwieram to jest ryk i daj
Mik dzisiaj jeździł na koniku, na dużym koniku, z dżokejką, pełna powaga na buziaku ale strachu nie było widać, tylko gópia matka niedorozwinięta nie wzięła aparatu
bylismy na festynie w moim rodzinnym miasteczku i super, Młody się wybiegał i padł w drodze powrotnej w aucie
czekoladki to niestety Mik dostaje od czasu do czasu, jak otwieram szafkę gdzie jest czekolada to się ukrywam przed nim i wcinam po kryjomu, bo jak tylko zobaczy że ją otwieram to jest ryk i daj
pooka
Mama marcowa 2007
Agutek, Mik jak był ostatnio chory to zaczęło się od katarku i potem kupy biegunkowe, założyłam że to reakcja uczuleniowa na leki katarowe, ale może to jakiś taki wirus
Roksi, Natalka też po linkach chodziła?
Ewela, no to oby tak dalej
Sandi, zdrówka dla córci
Chyba większosć mam korzystało dzisiaj z ostatnich podrygów lata
Roksi, Natalka też po linkach chodziła?
Ewela, no to oby tak dalej
Sandi, zdrówka dla córci
Chyba większosć mam korzystało dzisiaj z ostatnich podrygów lata
Sandi
My dzis na placu zabaw i puszczanie latawca extra radocha dla Nuny byla a i wiecie co bylismy nad rzeczka i Niunka wyrzucila dydusia do wody wiec stwierdzilismy z m ,ze juz nie dostanie (jesli da rade z nia wytrzymac oczywiscie ) i o dziwo od tego czasu nawet nie zawolala o "nianie" poszla pieknie spac z mleczkiem i bez placzu (odpukac w nie malowane ,zeby nie zapeszyc ;-)) ciekawe jaka bedzie nocka no i czy jej sie np. jutro nie przypomni
S
szalona mama
Gość
oj widzę, ze nie jesteśmy osamotnieni z katarkiem :-(
Sandi, Agutek, zdrówka dla dziewczyn.
Ewelina - GRATULACJE!
Sandi, Agutek, zdrówka dla dziewczyn.
Ewelina - GRATULACJE!
S
szalona mama
Gość
roksi, niech uwierzy bo mój Szymek może z 10 nocy od urodzenia przespał a teraz i w dzień coraz większe problemy są :-(
reklama
Lajla83
Witam
ja narzekałyście na wstawanie w nocy a moja dzielnie spała to teraz jest odwrotnie wszystkie dzieci śpi a moja nie dzisiaj o 2 przyszła zaniosłam do siebie a o 4:30 przyszła do nas z płaczem i stwierdziła że nie będzie już spać przyniosła kapcie i kazała sobie założyć jak powiedziałam że nie bo jest noc to w akcie desperacji sama sobie założyła za chwilę znalazła pilota więc pokazałam że mini mini śpi rozpłakała się m wstał zrobił bidonik mleka zapalił lampeczkę w pokoju i bawiła się tak do 7 acha oczywiście po mleczku była kupa
pytanie ile razy dziennie wsze dzieci robią kupkę bo moja od 2 tygodni tak za 3 razy dziennie
ja narzekałyście na wstawanie w nocy a moja dzielnie spała to teraz jest odwrotnie wszystkie dzieci śpi a moja nie dzisiaj o 2 przyszła zaniosłam do siebie a o 4:30 przyszła do nas z płaczem i stwierdziła że nie będzie już spać przyniosła kapcie i kazała sobie założyć jak powiedziałam że nie bo jest noc to w akcie desperacji sama sobie założyła za chwilę znalazła pilota więc pokazałam że mini mini śpi rozpłakała się m wstał zrobił bidonik mleka zapalił lampeczkę w pokoju i bawiła się tak do 7 acha oczywiście po mleczku była kupa
pytanie ile razy dziennie wsze dzieci robią kupkę bo moja od 2 tygodni tak za 3 razy dziennie