reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ewelina niestety kosztuje, dla mnie to nie jest mało:no:

myślę, że Tobie bardzo by się spodobał kontakt z innymi mamami a Piotrusiowi z dziećmi:tak:

dobranoc!

Fredzik - co sie stalko? :-(

Roksi - "zasrany dom" :szok::-D:-D hihihii ja kupilam dopiero majtusie kilka par ,ale jeszcze sie nie zabralam za to :sorry2: ... mowisz i masz ide powklejac kilka fotek :tak:;-)

Sandi ja tez popróbuje z majteczkami:tak: od jutra ma być cieplej:tak: teraz to w spodniach małą trzymałam:baffled: w sumie kaloryfery ciepłe i w mieszkaniu też ale jak widziałam że leje żal mi było młodej takie porozbieranej:sorry2:

Dzień dobry :happy2:

Dziś już musimy do kontroli :-p

Próbuję się dodzwonić do przychodni i jakiś termin godzinowy zaklepać, bo tak w ciemno to nie bardzo chce mi się iść i czekać tam 2 godziny :-p

Piotruś jeszcze śpi, ja sobie kawusię popijam i próbuję się dobudzić :sorry2:

Co do nocniczka to niestety Piotruś nadal nie daje się podadzić :no: Nocnik jest be i tyle :sorry2:

Miłego dnia dziewczyny :-)

Witam:tak:
czy ja coś wczoraj pisałam że u na s nie ma Wędrówek ludów:wściekła/y:
dzisiaj młoda przyszła do nas ok1 zasnęła więc m ja odniósł do siebie i chyba gdzieś ok 4 znów przyszła spała do 6:30:tak: po czym wstała i mnie obudziła podstawiając mi pod nos pilota mówiła mini mni:baffled::-D
u mnie od rana słońce:-):-):-) ostatnio widziałam słoneczko ponad tydzień temu na innym kontynencie:baffled:

dzień dobry

U nas też piękne słońce dzisiaj. W końcu będzie długi spacer. No i idziemy na szczepienie.
W nocy niestety spała z nami :baffled: ale wyspani jesteśmy wszyscy :tak:

elaharporozmawiaj z nianią:tak:czasem dziecko wyczuwa przy kim może sobie na fochy pozwolić.
:shocked2:

Zaplanowałam już rozmowę z nianią bo pewnie nie wie, że do mojej to trzeba kilka razy z jedzeniem podchodzić bo ona tak je na raty ale je. I jest mistrzem w wymuszaniu ciastek :baffled: a później obiad be.

Roksi moja rano też mi kładzie pilota przed nosem i mówi "baja baja" :tak:

Hello :-). U nas też słoneczko :tak:.

po czym wstała i mnie obudziła podstawiając mi pod nos pilota mówiła mini mni:baffled::-D
Naucz ją włączać tv, to będziesz mogła dłużej spać :-D

bluemy też mamy znikopis i ciągle malujemy: mimi, koko, mimi, koko i tak w kółko:confused2:ale to i tak prostsze niż samochód:-D
Kochana, ja już umiem narysować nawet traktor i ciężarówkę :confused:

reklama
Do góry