reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

moje dziecię właśnie zawołało 3 raz mleko od 5.20 :dry:
rano zrobiłam jej 180ml, wypiła i zasnęła dalej....20 minut temu powiedziała "nie nia" i dorobiłam 150ml, a teraz znowu "nie nia" i pije ponownie 150ml mleka :szok:

Ale "mleczkowa " twoja córa. W sumie gdybym mojej przygotowała za jakiś czas po pierwszej butli dokładkę to pewnie też by wypiła :tak:
Udanej imprezki.

reklama
elahar ja też oglądałam niedawno nowe odcinki Prison Breaka. Zupełnie przypadkiem się dowiedziałam, że już są...tylko ja oglądam sama, bo mój mąż się zniechęcił po pierwszych 2 seriach...tak samo z Lostem i 24h. :dry: :-D

Witajcie :happy:

Sandi - pocieszyłaś mnie trochę ;-) Nie wiem, czy się odważę... Zobaczymy...

My też dziś mamy imprezkę, ale na szczęście nie u nas, bo sprzątać mi się nie chce :-p Idziemy na teścia 60-te urodziny :happy: Zrobię tylko sałatkę :happy:

A tak wogóle to pogoda się paskudna zrobiła, a mnie się nic nie chce. Najchętniej przespałabym cały dzień :sorry2:

elahar ja też oglądałam niedawno nowe odcinki Prison Breaka. Zupełnie przypadkiem się dowiedziałam, że już są...tylko ja oglądam sama, bo mój mąż się zniechęcił po pierwszych 2 seriach...tak samo z Lostem i 24h. :dry: :-D

Mój na szczęście lubi te filmy więc oglądamy razem. A Rome jest w wersji ocenzurowanej i bez cenzury, w tv chyba jest trochę "obcięty" - jeżeli ktoś ogląda. :tak: więc można poszukać w necie ciekawszą wersję :tak:

Hello :-).

Ewelina, nie przejmuj się. U mnie też się już wtórny anafabetyzm czasem odzywa ;-).

Ale zimno! Młody był dzisiaj na spacerku w swetrze i bezrękawniku (przynajmniej była okazja wypróbować nowe ciuchy). Na ławce siedziały takie młode gnojki i rzucały petardy. Zwróciłam im uwagę, to jeden taki najstarszy i najbardziej podejrzany zaczął pyskować. Postraszyłam go policją. Oczywiście mnie zwyzywał :wściekła/y:. Co za naród :angry:. A potem mały się wywalił i rozciął sobie wargę. Ale było krwi :szok:.

A przed chwilą byłam u fryzjera i zrobiłam sobie hennę przy okazji.

A w ogóle, to my jedziemy dopiero we wtorek ;-).

ja małą już odwiozłam :-p po drodze wstąpiłam na regulację brwi...blueberry ty robisz hennę? masz ciemne przecież brwi nie? :-p pani mi zrobiła regulację za darmo, bo wczoraj miała mi zrobić jak byłam na masażu, ale nie miała pęsety bo jechała na targi chwilę potem i już wszystko spakowała do auta, więc w ramach przeprosin zrobiła mi dziś gratis :-)

a co do zakupów to ja bym mogła się tym zajmować zawodowo..chodziłabym i kupowała, o! :-p

u nas też chłodno, córcia przeprosiła się już z kurtką :tak:
pewnie niebawem wyciągniemy też czapę :-)

reklama
Do góry