agutek, mi mała robi podbudki o 24 na mleko i o 5 nad ranem, jak wstanę o 5:30 to juz za późno....dzis tez miałam pobudkę o jakiejs strasznej godzinie w nocy (sama nie wiem o której)...mała kladla sie, wstawała, kładła, wstawała..piła wodę az w końcu zmienilam jej pieluszkę...no i usneła....o 5 wypiła jak zazwyczaj butle mleka i spała jeszcze o 7 jak wychodziłam z domku...a co do funkcjonowania w pracy u mnie to jest ok, 6-7h snu wystarczy, ide na 7-8 do pracy i moge wyjsc o 15:30-16 ok 16-16:30 jestem juz z mała w domku :-) więc mam czas dla niej do 22 :-)
malaga-trzymaj się, oszczędzaj, nie dźwigaj...a który to tydzień??? może miałas jajeczkowanie później...czasem podobno dłuuugo dzidziusia nie widać... ty napewno masz jeszcze czas....po prostu później się zagnieździ jajeczko i tyle...może za wcześnie to usg...poczekaj tydzień-dwa i sprawdx jeszcze raz
malaga-trzymaj się, oszczędzaj, nie dźwigaj...a który to tydzień??? może miałas jajeczkowanie później...czasem podobno dłuuugo dzidziusia nie widać... ty napewno masz jeszcze czas....po prostu później się zagnieździ jajeczko i tyle...może za wcześnie to usg...poczekaj tydzień-dwa i sprawdx jeszcze raz