malaga-tule cie mocno kochana po tak okropnym i niesprawiedliwym przezyciu i zapraszam na wątek ciaża po poronieniach...ja tam jestem od 24.07.08 kiedy to stracilam swoje małe szczęście w 8tc z niewiadomych przyczyn...tez miałam zabieg (łyżeczkowanie) jest tam sporo dziewczyn po stracie...naprawdę pomogą zrozumiec co się stało i dojsc do siebie....doradzą jakie badania porobić by nie mieć komplikacji...bardzo mi to pomogło, juz nie płacze na widok cięzarówek tylko odliczam dni do kolejnych staranek...
reklama
a co do tego ile Wika zje mleka z kleikiem to chyba może duuuużo przez sen...200-250 ml ok 23-24, potem 5-6 220ml (dziś dla odmiany zazyczyła sobie mleko o 3 w nocy...i cóz zrobić...musiałam wstac i ja nakarmić)...dodam, ze ok 20 zjada bakusia... katarek mija, apetyt wraca i jest coraz lepiej...wczoraj mi wyjadala fasolke szparagową z bułka i masełkiem, a babci w domku zjadła pół parówki długiej z bułką, kinder kanapkę (złapała w sklepie i przegryzła folię, babcia nie zdąrzyła jej zabrać ;-)), potem 170 ml zupki przez sen....obgryzła małe jabłko...
A
Agutek
Gość
dzień dobry
dzisiaj pospaliśmy do 5.40, a o 5.45. dzwoni budzik, więc jestem wyspana :-)
nie zmienia to jednak faktu, że nic mi się nie chce
dzisiaj pospaliśmy do 5.40, a o 5.45. dzwoni budzik, więc jestem wyspana :-)
nie zmienia to jednak faktu, że nic mi się nie chce
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hej!
Malaga :---(.
Mnie boli głowa dzisiaj . A w ogóle to miałam jakiś porąbany sen, w którym udawałam martwą i potem się obudziłam cała obolała od tego znieruchomiania ;-). A może to dlatego, że synek mnie prawie zepchnął z łóżka .
Malaga :---(.
Mnie boli głowa dzisiaj . A w ogóle to miałam jakiś porąbany sen, w którym udawałam martwą i potem się obudziłam cała obolała od tego znieruchomiania ;-). A może to dlatego, że synek mnie prawie zepchnął z łóżka .
Ostatnia edycja:
no ja dzis pospałam, ze heeeej od 22 do 24, potem 24:15-3:15...potem 3.15-6.15..a potem o 6:30 jak już Wika chrapała spokojnie (pół nocy kwękała i płakała...ale nie przebudziła się....) mojemu m zebrało się na amory hehe...a od 7:30 jestem w pracy....
reklama
elahar
mama Madzi
Mnie boli głowa dzisiaj . .
Mi też głowa pęka i chyba coś mnie rozkłada. Ratuję się gripexem