blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Pixella, współczuję :-(. Musiało to być okropnie stresujące, też bym się zamartwiała na pewno. I przykro mi z powodu poronienia :-(.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mierzyłam i nie ma poszła teraz spać myślę że sen jej dobrze zrobi odkryłam dzisiaj pierwszą trójkę więc pewnie reszta tez idzie i stąd to osłabienie:-(roksi a nie ma gorączki? daj jej ibuma zapobiegawczo, cos mi sie widzi że się infekcja rozwija...
Elahar no to Was Madzia nastraszyła w nocy! Ale na szczęście sie dobrze skończyło.
mierzyłam i nie ma poszła teraz spać myślę że sen jej dobrze zrobi odkryłam dzisiaj pierwszą trójkę więc pewnie reszta tez idzie i stąd to osłabienie:-(