blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Fredzik, mój też ma gdzieś tyle wzrostu, a waży na pewno mniej niż 11 kg. W lipcu ważył 10300.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu zdrowiej i nie martw juz mamy:-)
elahar, współczuję wam bardzo zwłaszcza, ze Szymkowi dzisiaj też coś w brzuszek dolegało w nocy od 1 do 4 płakał i nie dał się uspokoić a jak masowałam mu brzuszek to jakby lepiej było. W ogóle mam wrażenie, że coś z nim od piątku nie do końca dobrze jest ...
Mam nadzieję, że Madzia już ok?
ale powiem wam tak, to, ze ja się zdenerwje nic nie da, wcale przez to nie zje więcej tylko mam i ja i otoczenie humor zepsuty i tyle...tyle ostatnio przeszłam, choroby wiki, szpital, poronienie, angina,a teraz ona znowu chora, ze już jakos nauczyłam się cieszyć z tego co mam na codzień...
Elahar, to juz pewne, że wracasz do pracy?
duża buźka dla Madzi!!!
..![]()
. ale powiem wam tak, to, ze ja się zdenerwje nic nie da, wcale przez to nie zje więcej tylko mam i ja i otoczenie humor zepsuty i tyle...tyle ostatnio przeszłam, choroby wiki, szpital, poronienie, angina,a teraz ona znowu chora, ze już jakos nauczyłam się cieszyć z tego co mam na codzień...