reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam!

ależ jestem podminowana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zosia popisała sofę w salonie. Długopis czarny sofa ecru:crazy:oczywiście nic plamy nie puszcza:crazy:aż nakrzyczałam na nią:sorry2:

pamiętacie jak pisałam, że ma półbuty od lutego...właśnie mi wczoraj m mówił, ze jak jej założył to kulała i pokazywała, że boli:zawstydzona/y:zatem mamy t ylko sandały i pantofle:-D

i wiecie co jeszcze...czyszczę rurkę w bidonie tak, że wkładam kulkę z ręcznika papierowego i przepycham czymś długim, jestem zdumiona ile czarnego syfu wychodzi nawet jak rurka wygląda na czystą:szok::baffled:

roksi przeagentka z Natalki:-D:-D:-Dkupkę zapieram od razu bo potem plamy zostają:confused:

elaharmy robimy co jakiś czas badanie na żelazo. Ferrum lek brała około roku, miała anemię, ale nie na tyle powazną by iść do hematologa.
Osttanie wyniku wyszły już w dolnej granicy normy:-)
Duża buźka dla Was!

malagaja z grtaulacjami poczekma na oficjalne otwarcie;-)

blue Cieszę się, że Karolkowe stopki lepiej się mają;)

Ostatnia edycja:
a z czyszczeniem sofy i dywanu chwilowo odpuściłam, syzyfowa praca,
wymienię jak Mik sie ustatkuje i przestanie bazgrać, a dywan oddam do prania i będą panele
nie mam już siły

a z czyszczeniem sofy i dywanu chwilowo odpuściłam, syzyfowa praca,
wymienię jak Mik sie ustatkuje i przestanie bazgrać, a dywan oddam do prania i będą panele
nie mam już siły

ja dywan też na straty spisałam, co jakis czas czyścimy za 80 zł, a tak to jest po prostu brudny:confused:

a sofy mi szkoda strasznie, ma dopiero 3 lata, do tego jest fotel i 2 osobowa (Z załatwiła 3 osobową), ni prędko wymienimy meble, jak wszytskie dzieci (w moich planach 2 u męża 3) dorosną to dopiero:-D

roksi współczuję :sorry2:

hehe ja mojej nie daję długopisów ;-)
moja morfologię miała robioną podczas pobytów w szpitalu /zapalenie płuc i alergia na białko jaja/ i zawsze wychodziła jej piękna, więc nie ma potrzeby badania :-)

dywanów w domu nie mam, tzn.. mam chodniczki dwa, ale ostatnio je wyciągnęłam na balkon a nawet jakby co to mi ich nie żal, bo to nic drogiego, więc luz...ogolnie to nie lubię dywanów, więc mam w domu parkiet i kafle tylko :tak:

Spacer okazał się lekarstwem bo po powrocie ładnie zjadła zupkę, wcisnęłam jej lek na obniżenie goraczki (38,4) i poszła spać.

elaharmy robimy co jakiś czas badanie na żelazo. Ferrum lek brała około roku, miała anemię, ale nie na tyle powazną by iść do hematologa.
Osttanie wyniku wyszły już w dolnej granicy normy:-)
Duża buźka dla Was!

Moja też miała wcześniej niewielką anemię a później ładne wyniki. A tu nagle taka niespodzianka :no:

Co do długopisów to moja niestety ciągle z nimi biega i najbardziej ucierpiały na tym jej ubranka. A plamy takie ciężko schodzą :no: Cóż to jednak moja wina bo mam przyrządy biurowe na widoku i kuszą...

reklama
mój kupo-sikacz poszła spać:tak:
mam chwilę na kawkę:tak:
niedługo przyjedzie moje siostra a ja myknę po receptę na antybiotyk:tak: poprosze o taki ja najbardziej uniwersalny:tak: nigdy nic nie wiadomo w końcu to afryka:baffled:

mam w salonie mały dywanik po stolikiem i u Natalki w pokoju:tak: reszta goła:tak:

Do góry