reklama
malaga
Fanka BB :)
Eee, to raczej tak jak Agutek mówi - po prostu tak jest przy kolejnej ciążymalaga twarda kobita z Ciebie:-)
elahar - dużo zdrówka
blueberry - super, że się poprawiło :-)
A
Agutek
Gość
dzień dobry :-)
malaga
Dzień dobry :-)
elahar - i jak się Wam spało? Mam nadzieję, że nocka była spokojna
Ja już po wizycie u mojej pani doktor ;-) W końcu zrobiłam cytologię
Pani doktor mnie wybadała i stwierdziła, że wszystko wskazuje na ciążę ;-):-) Dostałam skierowanie na usg i badania - morfologię, cukier we krwi i mocz :-)
Morfologię i cukier zrobiłam od razu. Pani tak umiejętnie pobierała mi krew, że cała się opryskała Dobrze, że nie zemdlałam
elahar - i jak się Wam spało? Mam nadzieję, że nocka była spokojna
Ja już po wizycie u mojej pani doktor ;-) W końcu zrobiłam cytologię
Pani doktor mnie wybadała i stwierdziła, że wszystko wskazuje na ciążę ;-):-) Dostałam skierowanie na usg i badania - morfologię, cukier we krwi i mocz :-)
Morfologię i cukier zrobiłam od razu. Pani tak umiejętnie pobierała mi krew, że cała się opryskała Dobrze, że nie zemdlałam
Lajla83
Witam
moja dzisiaj przyszła do nas o 7 poleżała i nawet nie zauważyłam jak ściągnęła pampka z kupą całą pościel mam wysmarowaną dopiero co zmieniałam i nie mam świeżej zmiany wypranej mało tego mam rozmiar 200 na 220 i trzeba ją prasować także wieczór mi córci zaplanowała idę włączyć pranie
aha swoją też wysmarowała brudnym pupuskiem bo zwiała do siebie prosto do łóżka
moja dzisiaj przyszła do nas o 7 poleżała i nawet nie zauważyłam jak ściągnęła pampka z kupą całą pościel mam wysmarowaną dopiero co zmieniałam i nie mam świeżej zmiany wypranej mało tego mam rozmiar 200 na 220 i trzeba ją prasować także wieczór mi córci zaplanowała idę włączyć pranie
malaga
Niezła aparatka z Natalki Współczuję prasowania - nienawidzęmoja dzisiaj przyszła do nas o 7 poleżała i nawet nie zauważyłam jak ściągnęła pampka z kupą całą pościel mam wysmarowaną dopiero co zmieniałam i nie mam świeżej zmiany wypranej mało tego mam rozmiar 200 na 220 i trzeba ją prasować także wieczór mi córci zaplanowała idę włączyć pranie
Jeszcze czekam na usg ;-) Jak usg potwierdzi ciążę to będę się cieszyć "na spokojnie" ;-):-)Malaga to nic nie pozostaje jak tylko gratulować czyli dzidzia majowa będzie
A z obliczeń wychodzi mi początek maja Jak będzie cesarka to pewnie pod koniec kwietnia ;-):-) Ale o tym teraz nie ma co myśleć, jeszcze trochę czasu jest
A
Agutek
Gość
malaga super :-) ja wczoraj odebrałam swój wynik cytologii :-)
roksi ale numer! ja kupuję pościele, których nie trzeba prasować, bo sobie tego nie wyobrażam. w ogóle ostatnio ja i żelazko to very rzadki widok
roksi ale numer! ja kupuję pościele, których nie trzeba prasować, bo sobie tego nie wyobrażam. w ogóle ostatnio ja i żelazko to very rzadki widok
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hello :-).
Malaga :-):-):-).
Roksi, to nieźle cię córa urządziła .
Elahar, my jeszcze nigdy nie robiliśmy badania krwi. Tylko w szpitalu Karolowi zrobili ze względu na konflikt serologiczny.
Malaga :-):-):-).
Roksi, to nieźle cię córa urządziła .
Elahar, my jeszcze nigdy nie robiliśmy badania krwi. Tylko w szpitalu Karolowi zrobili ze względu na konflikt serologiczny.