reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej!

malaga takie sobie zrobiłam postanowienie, że wraz z wrześniem zabieram się za siebie :tak:
nie wiem na jak długo mi tego zapału starczy, a dodatkowo jak z czasem będzie, bo przy dziecku to wiadomo, że różnie bywa ;-)

a w ogóle to zdziwiona jestem, że na razie nie mam zakwasów :szok:

na mnie generalne porządki dopiero czekają
zawsze w sobotę takimi rzeczami się zajmujemy, tylko jest jeden problem...
tę sobotę i następną mamy zajęte imprezkami różnymi i nie wiem kiedy to zrobię, a będzie pewnie coraz zimniej i coraz brzydziej się robiło i nie bardzo będzie chciało zabrać za to? :dry:

malaga o co chodzi z tymi dwoma suwaczkami? ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam:tak:
uwaga idę dzisiaj ostatni dzień do pracy w tym tygodniu:tak: jeszcze tylko poniedziałek i urlop:-) we wtorek kosmetyczka i w środę lecimy:tak:
w weekend mają być jakieś tropikalne tropikalne :szok:
miłośniczką horrorów polecam REC. niezły filmik:tak::szok:

Witam!

ja jednak dziś w domku;-)

malaga a może zrób sobie test beta z krwi, nie zniosłabym takiej niepewności;-)
a na USG jeszcze wcześnie i może nic nie zobaczyć.

Generalne porządki robiłam w wakacje:-pnastępne na wiosnę:-D

malaga ma cierpliwość:szok: ja to bym już z nogami w górze leżała u ginekologa:-D jak by nic nie było widac to pewnie popędziłabym na testy beta:tak:

reklama
ja bety nigdy nie robiłam ;-)
mam nadzieję, że zwykłe testy mi wystarczą :-D
ale malaga faktycznie twarda sztuka :-p ja bym cyknęła jeszcze jeden test żeby zobaczyć czy będzie mocniejsza kreska ;-)

Do góry