reklama
pooka
Mama marcowa 2007
Idziemy dzisiaj do rehabilitantki. Trzymajcie kciuki, żeby było lepiej.
trzymamy
my idziemy do neurologa do kontroli za jakieś 3 miesiące
A
Agutek
Gość
ja "marnuję" testy co miesiąc i lipa :-(
staracie się?
pooka
Mama marcowa 2007
staracie się?
możnaby to tak nazwać...;-)
Mik najlepszym środkiem antykoncepcyjnym jest
malaga
Fanka BB :)
pooka - trzymam kciuki, żebyście już nie marnowali więcej testów ;-):-)
blueberry - kciuki trzymam, daj znać
Co do cierpliwości, to nie wiem, skąd się u mnie wzięła Ja taka nie jestem Pamiętam, jak było przy pierwszej ciąży Trzy testy Ale bety nie robiłam I do ginki od razu poleciałam :-)
A teraz jakoś tak... Jutro już idę :-) Potem usg, ale to pewnie za jakieś dwa tygodnie
blueberry - kciuki trzymam, daj znać
Co do cierpliwości, to nie wiem, skąd się u mnie wzięła Ja taka nie jestem Pamiętam, jak było przy pierwszej ciąży Trzy testy Ale bety nie robiłam I do ginki od razu poleciałam :-)
A teraz jakoś tak... Jutro już idę :-) Potem usg, ale to pewnie za jakieś dwa tygodnie
elahar
mama Madzi
hej
A my z niuńką chore. Mnie boli głowa i gardło. A Madzi leje się katar z nosa, trochę kaszle i strasznie się ślini.
Nie wiem czy to zęby czy przeziębienie. Byłam u lekarza i diagnoza zapadła, że przeziębienie. Lekarka nawet chciała dać zapobiegawczo antybiotyk chociaż osłuchowo wszystko w porządku i gardło ok. Nie zgodziłam się (na razie).
Jest za to poważny problem z żelazem (bardzo niski poziom) i mamy skierowanie do hematologa oczywiście dopiero na 15 września
A wy badacie kontrolnie poziom żelaza u swoich dzieciaczków?
A my z niuńką chore. Mnie boli głowa i gardło. A Madzi leje się katar z nosa, trochę kaszle i strasznie się ślini.
Nie wiem czy to zęby czy przeziębienie. Byłam u lekarza i diagnoza zapadła, że przeziębienie. Lekarka nawet chciała dać zapobiegawczo antybiotyk chociaż osłuchowo wszystko w porządku i gardło ok. Nie zgodziłam się (na razie).
Jest za to poważny problem z żelazem (bardzo niski poziom) i mamy skierowanie do hematologa oczywiście dopiero na 15 września
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Już po wizycie. Lekarka stwierdziła, że jest lepiej . Dzięki za trzymanie kciuków :-).
Kupiłam młodemu w Smyku śliczną czapkę zimową. Widziałam buty zimowe Cool Club po 119 zł, wyglądały całkiem fajnie.
A w drodze powrotnej nam dolało. Jestem taka wściekła, że nawet nie będę pisać .
Kupiłam młodemu w Smyku śliczną czapkę zimową. Widziałam buty zimowe Cool Club po 119 zł, wyglądały całkiem fajnie.
A w drodze powrotnej nam dolało. Jestem taka wściekła, że nawet nie będę pisać .
reklama
A
Agutek
Gość
bo właśnie ponoć tak jest w kolejnych ciążach
nigdy nie mieliśmy badane
zdrówka dla was!
blueberry cieszę się, że u Karolka poprawa
teraz będzie coraz lepiej
Smyka u nas niet...ale niebawem otworzą /za kilka miechów/ CH i chyba będzie 5-10-15, bo widziałam oferty pracy ;-) i Deichmanna też, więc wreszcie jakiś większy wybór w ciuszkach i butkach dla dzieci będę może miała
Ostatnio edytowane przez moderatora: