reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ło rany aleście napisały ...

Zajęcia trwają godzinę, fajna pani je prowadzi. Grupa liczy 5-7 osób (nie pamiętam :rofl2:) takie róże (tańczenie, śpiewanie, czytanie, rysowanie itd, itp)
Miejsce nazywa się bajkolandia.
Szczerze wam powiem że Sz. był najmłodszy i świetnie dawał sobie radę i jak patrzyłam na rozdrate 2,5 latki to mi ręce opadały. Nie chcę, żeby moje dziecko takie było ! Chcę żeby wiedział, że z dziećmi trzeba sie dzielić, bawić i w ogóle głównie na kontakcie z dziećmi mi zależało.
Jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję, że tak zostanie :happy:

W kwestii butków zimowych to bardzo fajne widziałam w ccc dzisiaj za 60 zł. My na razie zimowych nie kupujemy bo za wcześnie (mam nadzieję, że jutro śnieg nie spadnie :confused:). A na jesień mamy fajowe (póki mokro nie będzie) więc z butami chwilowo spokój ale pewnie niedługo. A wczoraj nabyliśmy kaloszki na chlapę :-)
Też szperam na allegro w poszukiwaniu drugiego zestawu kurtka +spodnie zimowe no i pewnie spodni to i tak jeszcze kilka par kupimy bo będą się brudzić, prać i dłuuugo schnąć :angry:

A z rzeczy przyziemnych to uprałam prawie wszystkie firanki i zasłonki, pozmywałam bardzo dokładnie (z odsuwaniem mebli włącznie) podłogi w sypialni i u Sz. w pokoju i padam na ryjek :confused: Jutro cdn. Okna czekają...
Jak już skończę, to jak znam życie będę mogła zaczynać od początku :baffled:

Miłego wieczoru

cześć :-)

ja po aerobiku :-) będę miała jutro zakwasy na brzuchu, oj będę ;-)

Fredzik ale cię na sprzątanie wzięło!
A zajęć dla dzieci zazdroszczę :sorry2:u nas nic nie robią niestety :no:

mała chodzi spać coraz później :sorry2:
z jednej strony mi to na rękę, bo zmieniłam sobie właśnie dni i godz. chodzenia na aerobik na późniejszą, a z drugiej potem rano nie chce nam wstać o 5.45 i do pracy przyjeżdżam coraz później :baffled:

Fredzik mróweczko pracowita:tak:
Agutek spoko jeszcze dwa razy pójdziesz i mięśnie się przyzwyczają:tak:

moją córcie diabeł opętał super niedobra była od 19:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz zasypia ale wstaje co chwile:baffled:

a sprawdziłam kurtkę i jeśli nie będzie mega srogiej zimy to nada się jeszcze do noszenia :tak:
chyba, że córa nagle wielkościowo wystrzeli :-D

patrzyłam też na ceny butów w Bartku
nie było jeszcze zimowych, ale jesienne to koszt 140zł
nie chcę nawet podejrzewać ile będą kosztować zimówki, bo cena, którą dzisiaj pisałam to była cena z outletu...

oj była Władzia i dała czaaadu :-D:tak:;-):laugh2:

Fredzik podziwiam, mnie ,leń dopadł i nic mi sie nie chce, może to jakaś wczesnojesienna depresja?:szok:
Agutek strasznie drogie te buciki.... zimowe pewnie ponad 300 będą kosztowały...:szok:
ja Laurce kupiłam adidaski, mam nadzieje że wczesną jesień w nich przechodzi:tak:

reklama
Dzień dobry :-)

JMM - witaj :-) Co tam u Was?? Jak Laurka?? :-)

Agutek - podziwiam, że chce Ci sie jeszcze ćwiczyć :sorry2: Ja kiedyś miałam trochę zapału, chodziłam na aerobik, ale potem nie miałam z kim zostawiać Piotrusia i musiałam zrezygnować.. A w domu ćwiczyć.... :-p:-D

Fredzik - ja na szczęście okna mam wymyte całkiem niedawno :-D Takie gruntowne porządki robiliśmy ze dwa tygodnie temu :tak:

Do góry