reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

tracy hogg - kobitka znała sie na dzieciach

tak, to jest super książka

są mamy, które nazywają ją swoją biblią :-)

zobmbuś będzie dobrze, posłuchaj doświadczonej mamy :-D
dzieci sie szybko zmieniają i ciągle nie jest tak samo

przeczytaj tą książkę, na pewno nie zmarnujesz czasu :-)

reklama
dzień dobry marcowym mamom :-)

zombus mam nadzieję, że znajdziecie szybko sposób na córeczkę :tak:

co do Tracy Hogg - mam, kupiłam jeszcze będąc w ciąży, a teraz mając dziecko ani razu do niej nie zajrzałam :-D a może czasem trzeba było? ;-)

Cześć Marcówki :-)

Ja również urodziłam w marcu a dokładnie 12 :tak: córeczkę.Jeśli mnie przyjmiecie to będę raz za czas do Was zaglądała.Oczywiście na ile mi czas pozwoli :-D

Dzien dobry:-)
przez pare dni nie moglam wejsc na bb, nie wiem, co sie dzialo:eek:wiec troche zaleglosci mi sie porobilo...ale zaraz bede wszystko czytac:tak:

my juz po wizycie tesciow - oczywiscie zachwyceni mala:-)no i ja sie po raz kolejny upewnilam, ze mam fantastyczna tesciowa:-)
dzisiaj Olivka byla szczepiona - blonica, krzusiec, tezec, polio, haemophilus influaenzae typu B, pneumokoki - klute oba udka:-(
no a poza tym dwa dni temu skonczyla 2 miesiace:-)jak ten czas szybko leci...;-)

reklama
Do góry