reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Czyja to jest karykatura? Nie daje mi to spokoju, wiem że wiem:-), ale nie mogę sobie skojarzyć

reklama
Mam pytanie nie mogę wejść na zamknięte forum ze zdjęciami czy to chwilowa awaria czy może "KTOŚ" mnie stamtąd .........aut???????????? a może już nie mamy tego forum?

Malaga nie stresuj się, miałam taką "sytuację":-D z miesiąc temu i na Synka w żaden sposób to nie wpłynęło.
Dzięki kamilas :-) Ulżyło mi, bo dałam małemu flachę, wypił 80 ml, przysnął, obudził się głodny po pół godzinie więc znowu mu dałam - tym razem poszło 100 ml i skończyło mi się Bebiko.. Wysłałam dziadka do sklepu, a mały marudził tak strasznie, że się złamałam i dałam mu cyca - wyssał chyba wszystko i dopiero się uspokoił :tak:

kurcze ale mi włosy wypadają:growl: normalnie garściami:growl:czy u was też tak jest:confused:
Mi też roksi, niestety :sick:

malaga to niezły spuścik ma Piotrek :-D

mi owszem włosy wypadają, ale nie zauważyłam aby mocniej niż wcześniej...

:-):-)Cześć Mamusie:-):-) W sobote byliśmy z Wika u lekarza, żeby coś zaradził na brak kupek i wydawało mi się że się pojawiła ciemieniucha. Poszliśmy i lekarz zmienił mleko, bo to nie była ciemieniucha tylko reakcja alergiczna i pojawiły się kupki. Mam nadzieje, że na stałe a nie tylko chwilowo sie poprawiło. No i 10.06 jedziemy nad morze :-):-):-) Zobaczymy jak Mała przetrwa podróż, ale lekarz był dobrej myśli.

reklama
Do góry