A
Agutek
Gość
Witam urlopowiczki i zapraszam do grona czekających na przyszłoroczny urlop 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzik, brawo dla Zosi, że była taka grzeczna, u nas było dokładnie na odwrót, Piotrus czarował wszystkich gości, rozdawał uśmiechy, popisywał się, jak tańczy przy góralskiej muzyce, a na nas w ogóle nie zwracał uwagi, nie moglismy sie spokojnie najeść, robiliśmy to na zmianę, bo musielismy go pilnować, mały dostał takiego powera, że był nie do opanowania
,
ale jak szlismy na wędrówke, to po paru metrach jęczał, pokazywał na nóżki i chciał do wózka, wygodniś jeden, zajechalismy wózek, aż opony popękały
![]()
(własnie zamówiłam nowe, mam nadzieję, że szybko przyjdą, bo sie takim wózkiem na osiedlu nie pokażę),
moje dziecko to typowy mieszczuch, że się tak wyrażę , wyraźnie nudził się z nami na górskich wyprawach, na Krupówkach, albo w schroniskach za to odzywał, duzo ludzi, tłum, inne dzieci, to go bawiło![]()