reklama
ewa0381
Fanka BB :)
Ale "idzie" burza W jednej chwili zrobiło się ciemno, zaczyna padać i grzmi.
A skończyło się na połamanych drzewach, słupach i brakiem prądu. Dopiero dziś wszystko wrociło do normy. A i tak burza przeszła bokiem, w okolicznych miejscowościach było gorzej (poniszczone domy, pozrywane dachy itd.) Ale co przezyliśmy to nasze, jeszcze nigdy nie widziałam takich piorunów i grzmotów
a jak się wynudziliśmy bez prądu Wiktoria chodziła i włączała TV, komputer, radio, rozkładała ręce i smutno mowiła "nie ma?"
Lajla83
Witam
Hej! Ja też w pracy :-(. Dorwałam jakiś zasilacz, ciekawe kiedy przyjdzie właściciel i mi go zabierze ;-).
do pracy urlopowiczki 100% wydajnościHej
nadaję z obozu pracy
madzikm szczęściaro:-) upolowaliście super pogodę;-) stęskniłam się ze Wamihej!
agutek ja tam nie wiem na jakim froncie byłamale nad morzem to lato jest okropne w tym rokuobok nas mieszkał gość ze Słupska i mówił, że nie było ani jednego słonecznego tygodnia tylko pojedyncze dni.
a my...plażowaliśmy niemal codziennie. Zosia odważnie wchodziła do wody po pas:-)pływała z tatą, bawiła się konewką, łopatką. Usta miała sine i gęsia skóra ale nie chciała wyjść.
Piechur nasz kochany robił furorę na Połoninach:-)potrafiła przejść kilka kilometrów dziennie
Spała jak ją kładłam (nadal 2 razy), jadła co popadnie była grzeczna i rozkoszna. Najbardziej rozwalił mnie teskt takiej 4 letniej dziewczynki koło której siedzieliśmy: "Mamo! pac jaka mała, słodka dziewcynka".
Zawsze byłam dobra w streszczeniach, prawda?
hej Sandi:-)Hejka :-)
A
Agutek
Gość
dzień dobry, miłego dnia :-)
Lajla83
zdrówka dla MadziWitam
dobrze, że nie muszę jeszcze iść do pracy bo znowu Madzia nie dała nam spać w nocy. Przez tą gorączkę dużo pije i często się budzi. Ale dzisiaj już trochę lepiej.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dzień dobry :-). Jestem niewyspana, Karol źle spał w nocy.
Roksi, u nas nie było kolejek .
Madzia, trzymaj się :-).
Roksi, u nas nie było kolejek .
Madzia, trzymaj się :-).
reklama
Lajla83
jak byłam po wnioski to było dziko jak składałam do byłam 4 ale poszłam o 7 jak otwierali urząd dziś odbierałam nie było ludzi dużo do odbioru a do złożenia wniosku znów dzikoRoksi, u nas nie było kolejek .
bluebberry a wy gdzie lecicie??