reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:tak:
a ja muszę dzisiaj być w pracy godzinę wcześniej:baffled:
u nas tez nieźle się zapowiada dzień:tak:
młoda pospała do 7:tak: jejku jaka jest różnica masakryczna między 6 a 7:szok:

Roksi, jest różnica i to jaaaaaaaaka:-) Ignaś budzi się ok 5 na mleczko a potem śpimy do 7, dziś było dokładnie 7.15, m się mało nie spóźnił do pracy, bo Ignaś to nasz budzik:-D
Młody też marudzi, ale zauważyłam że to po prostu nuda tak na niego działa, jak ma jakieś ciekawe zajęcie to nagle robi się aniołek, szkoda tylko że nie potrafi się zająć dłużej niż 5 min;-) czasem jak mam coś to roboty, to wymyślam mu ekstremalne zabawy, wczoraj kąpał samochody, trochę było bałaganu, no ale...
u nas Ewelina ma być dziś wręcz upalnie, dlatego my zbieramy się na spacer
miłego dnia

Witam

My pospaliśmy do 9 bo ani córa wcześniej nie wstała ani m, który jest na urlopie. Budziki wyłączone. :tak:
Ale ledwie zjadłam kanapkę a Madzia już stoi koło drzwi i chce na dwór :baffled: U nas tez będzie upalnie :tak:

Agutek
przyjemnego dalszego urlopowania. :tak:

wczoraj do 1 w nocy czytałam "Trzepot Skrzydeł" i naprawdę super książka:tak: wciąga strasznie:szok: teraz mam Ireny Matuszkiewicz "Przeklęte, zaklęte";-)
kurcze ale mnie wzięło na książki:szok: a w szkole lektur nie chciało mi się czytać:baffled:

Roksi, a powiedz, czy ona jest smutna, czy taka normalna o zyciu:confused:, bo jak czytałam P.S. KOCHAM CIĘ, to ryczałam, jak bóbr, nie mogłam nawet jej czytać przy małym, bo sie mnie bał, jak płakałam i na razie nie chcę nic podobnego, zareklamujcie cos bardziej optymistycznego:tak:

a pakowanie poszło mi nawet sprawnie:laugh2:, bo mały śpi:tak:

Mi ktoś zamienił dziecko. Grzeczna córeczka zamieniła się w rozdartego, płaczącego dzieciaka i jak coś nie dostanie co sobie wymyśli w danej chwili to taka awantura, że szyby drżą :no::wściekła/y: :-( Co jej się przestawiło?
Jedynie na dworze biega zadowolona ale w domu ciągle coś nie tak. Mam nadzieję, że to przejściowe zachowanie.

reklama
Do góry