reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam:-)

soppana, widzę że rocznica zbliża sie wielkimi krokami;-), zyczę Wam żeby to był udany dzień dla Was:tak:

współczuje agutkowi pogody, przeciez przy takim wietrze, to nawet na spacer nie wyszli, mam nadzieję ze dzis jest juz lepiej:-)

ja jestem stara i mam przynajmniej wytłumaczenie, gdy mi się czegoś nie chce:-D:-D:-D

pakowania ciag dalszy:laugh2:, ale bałagan sie przy tym robi:szok:,

reklama
hej!!

ewelina gdzie jedziecie i na ile, że się cały tydzień pakujesz:laugh2:

soppana to nieźle m nabroił, sprowadź go do pionu:tak::-D

roksi jesteś wielka z tym pomysłem naszycia czegoś! mamy już pomysł, teraz tylko dostać koronkę bawełnianą w kolorze brudny róż:confused:

ja od rana myję okna i piore firany ale po południu chyba skoczymy z Zosieńką na miasto:tak:

hej

Moja śpi ostatnio do około 8.30 ale i później zasypia. Miała zapalenie gardła i już kończymy podawać antybiotyk (5 dni). Wczoraj miała okropny dzień. Cały czas płakała i wszystko ją irytowało. Wyczytałam na ulotce antybiotyku, że skutkiem ubocznym może być nadpobudliwość dziecka. U niej to chyba się sprawdziło bo w inny sposób takiego zachowania nie mogę wytłumaczyć.

Na plamę na bluzie Madzi też naszyłam kwiatuszek.:tak:

U nas od rana tak wieje, że ciężko się gdzieś ruszyć bo z drzew gałęzie lecą na głowę. :baffled:

madzik jedziemy do zakopanego, a pakowanie wyglada tak, że jeszcze nic nie ma w torbach:szok::-D:wściekła/y:, na razie jest tylko bałagan:-D

elahar u nas wczoraj tak było i nie ruszylismy sie z domu, a mały był przez to niespokojny i zły:no:

Witajcie!! Moi marudni od Ewuni począwszy na mężu skończywszy :-p:-p:-p Może faktycznie ta pogoda ma z tym coś wspólnego?? :rofl2:
Cóż ... dziś byliśmy z Marcinkiem w aptece po mleczko dla Ewuni, była tylko jedna puszka. Odkąd wróciliśmy Marcin co 5 minut piszczy, a ja jestem już taka zmęczona tym dzisiejszym marudzeniem. Uf ... teraz zrobił kupkę, a zdjął wcześniej pampersa i ma całe spodnie w ... idę go umyć i przy okazji wyprać spodnie.

oj widzę, że niełatwe dzionki miałyście dzisiaj:baffled:ale już się kończą!:-)

ewelina w tamtym roku byliśmy w Zakopanem - 70 zł od osoby za dobę, Zosia gartis, mieszkaliśy na Krupówkach - tłumy takie, że ciężko wózkiem przejechać:baffled:dużo chodzliśmy po niskich górkach i dolinach - tam było ciicho:-)

ja się tak pakuję, że już prania z poniedziałku nie układam w szafach tylko w torbach, a jak Zosia mi dziś komodę opróżniła:crazy:to darowałm sobie skłądanie tylko siup do plecaka i pakowanie na finiszu a jedziemy w niedzielę:-D

zdrówka dla Madzi! i dla Marcinka buzika by nie marudził:-)

zdrówka dla Madzi! i dla Marcinka buzika by nie marudził:-)

My dziękujemy. Moja zawodniczka już śpi ale pod wieczór znowu dała czadu. Marudziła na maxa ale grzecznie poszła spać. Teraz ja nalewam wannę bo muszę się trochę zrelaksować. Mam już ulubione gazety to poczytam.:tak:

Hej:-)
właśnie wróciliśmy od rodziców z grilla:tak: mała już sobie zasypia:tak:
kupiłam tą nową książkę Grocholi "Trzepot Skrzydeł" na razie jestem w połowie i muszę przyznać że fajna bardzo:tak:

roksi jesteś wielka z tym pomysłem naszycia czegoś! mamy już pomysł, teraz tylko dostać koronkę bawełnianą w kolorze brudny róż:confused:
to super madzikm że wszystko pasuję:tak:
ja ostatni kupiłam bluzkę w Zarze nieźle przecenioną i z tyłu zrobiła mi się mała dziurka:angry: za bardzo nic nie pasuje :no: może tez jaką koroneczkę walnę z tyłu i z przodu:confused::confused::confused:

reklama
Hej

dziecię śpi, mąż ogląda mecz, a ja się nudzę :-) To wpadłam was poczytać.

Wczoraj mieliśmy fatalną pogodę, w Łebie i Ustce najsilniejsze wiatry były hehe :-D Ale dziś już plażowaliśmy i zaliczyliśmy nawet dwa wodowania, wraz z nurkowaniem, pełnym :szok: :-D

Do góry