reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Roksi, a powiedz, czy ona jest smutna, czy taka normalna o zyciu:confused:, bo jak czytałam P.S. KOCHAM CIĘ, to ryczałam, jak bóbr, nie mogłam nawet jej czytać przy małym, bo sie mnie bał, jak płakałam i na razie nie chcę nic podobnego, zareklamujcie cos bardziej optym
Ewelina to jest o przemocy w domu, o ślepiej miłości żony do męża kata i naprawdę można sie poryczeć:baffled: ale warto naprawdę przeczytać:tak:

Mi ktoś zamienił dziecko. Grzeczna córeczka zamieniła się w rozdartego, płaczącego dzieciaka i jak coś nie dostanie co sobie wymyśli w danej chwili to taka awantura, że szyby drżą :no::wściekła/y: :-( Co jej się przestawiło?
Jedynie na dworze biega zadowolona ale w domu ciągle coś nie tak. Mam nadzieję, że to przejściowe zachowanie.
moją jak napadnie to tez nieźle potrafi dać sie we znaki:szok:

mówię pa pa wszystkim;-), trzymajcie się:tak:
odezwę się dopieropo wakacjach:cool2:
buziaczki:-):-):-):-):-):-)
miłego urlopu i super pogody:-)

Dobry wieczór:-)
Dobry wieczór;-)

reklama
:-)

Hehe, mam bardzo dobry humor, bo telefon wpadł mi do wody, jak kąpałam córcię. Nawet nie wiem jak mi się to udało:-D

Witajcie wieczorową porą.
Właśnie uspałam starszego a teraz spróbuje uspać młodszą pociechę. Coś jej się na spanie nie bierze :-( wzięła się za gaworzenie oglądanie dookoła i obserwacje świata. Ciekawe o której pójdzie spać. Wczoraj słodko zasnęła i o 22:22 położyłam się spać. Dziś mi to nie będzie dane.

reklama
Udało mi się uspać moje bobaski!!! :-D:happy::rofl::rofl:
opluskałam się i mam trochę czasu dla siebie póki nie padnę.
Jeśli chodzi o książeczki to aktualnie czytam "kurs wieczorowy". Na razie mi się podoba. Więcej napisze jak skończę.

oj widzę, że niełatwe dzionki miałyście dzisiaj:baffled:ale już się kończą!:-)
zdrówka dla Madzi! i dla Marcinka buzika by nie marudził:-)
Dziękuję, chyba podziałało bo się później uspokoił :-D

to chyba taki okres w zyciu naszych maluchów:tak:, mój też ryczy, jak czegoś mu zabraniam, albo rzuca sie na podłogę:no:, ale totalnie ignorowany daje sobie spokój:-D

Dokładnie tak jak mój Marcinek, im bardziej się reaguje tym większy wrzask. Ostatnio tak nam zaczął wrzeszczeć że zamknęłam Go w pokoju by się uspokoił. Najpierw ze złością pukał po drzwiach a później dorwał butelkę z wody i nią zaczął walić. Ale w końcu się uspokoił. Trzeci raz miał taki atak wściekłości.

mówię pa pa wszystkim;-), trzymajcie się:tak:
odezwę się dopieropo wakacjach:cool2:
buziaczki:-):-):-):-):-):-)

Przemiłego urlopownia!!!:-)

Ostatnia edycja:
Do góry