reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hallo czy ja zostałam tu sama:szok::szok::szok::szok:
madzkim jesteś:confused:
To by dopiero było, Co?:-) Horror:-D

Jeszcze ja jestem;-)

Przeczytałam wczoraj Ps. Kocham Cię. Wzruszył mnie jedynie ostatni list.
Czytam "Trzepot skrzydeł", ale narazie męczy mnie ta książka. Podobno później jest ciekawsza, zobaczymy.

Fredzik chciałaś odkupić "Ps. Kocham Cię". Ja tą książkę przeczytałam na kompie, niestety ciężko się czyta, ale mało ma stron więc można przeżyć.

ja tez jeszcze jestem:tak:a raczej tylko "bywam"...bo mamy zepsutego laptopa:-(wiec zagladam do was tylko czasami, jak dorwe sie do jakiegos kompa;-)
a tak ogolnie to wszystko u nas w porzadku, poza zakatarzona Olivka;-)

co do ksiazek to ja wlasnie skonczylam "Amerykanskich bogow" Neila Gaimana
podobalo mi sie:tak::-)
ale teraz bede musiala sie raczej za nauke zabrac, bo zapisalam sie na egzamin z angielskiego na 30 sierpnia, wiec wypadaloby sobie troche zaczac powtarzac:-p

To by dopiero było, Co?:-) Horror:-D

Jeszcze ja jestem;-)

Przeczytałam wczoraj Ps. Kocham Cię. Wzruszył mnie jedynie ostatni list.
Czytam "Trzepot skrzydeł", ale narazie męczy mnie ta książka. Podobno później jest ciekawsza, zobaczymy.

Fredzik chciałaś odkupić "Ps. Kocham Cię". Ja tą książkę przeczytałam na kompie, niestety ciężko się czyta, ale mało ma stron więc można przeżyć.
Ewa "trzepot skrzydeł" rozkręci się:tak:

u mnie leje:baffled:
a ja wieczorem idę na imprezę z koleżankami;-)

Hej!

roksi czyli dziś ten rajd po dyskotekach? nie zmalujcie niczego:no:pamiętasz jak Holly szalała z koleżankami i co z tego wyszło?:-D

Nie przepadam za Grocholą i raczej się nie skuszę:no:

wolę klasykę - "Zakochane kobiety" - pochłaniam teraz książki jak czekoladę:-D

Trwajcie dzielnie na posterunku kobietki! Do napisania po powrocie:-)

witam
byłam dziś rano ale tak mnie głowa bolała że nie chciało mi się nic pisać:-( ale już przeszło, deszcz padał, a rano było duszno, więc to pewnie to:-) Ignaś też jakiś maruda, nie może sobie znaleźć miejsca:confused: i ciągle tylko "esi mama" co oznacza zawsze że chce na ręce, nieważne do kogo, zawsze "esi mama":happy: teraz się zajął składaniem kredek, bo mu kazałam sprzątać, więc sprząta, tylko muszę kontrolować co wyrzuca do kosza, bo odkąd m go nauczył wyrzucać brudne pampersy, to wszystko wyrzuca:-)
a ja lubię czytać proste romansidła (np nory roberts) i thrillery (medyczne cooka) chociaż ostatnio brak czasu nie pozwala

Dzień dobry

U nas taki upał, że mimo silnego wiatru nie da się wytrzymać na dworze :no:
Wyszłam z domu na 2 godzinki i wróciłam padnięta bo oczywiście moja córa musiała sobie pobiegać po parku a ja za nią. :baffled:
Całe szczęście poszła grzecznie spać.

Muszę i ja uzupełnić biblioteczkę bo mnie zaraziłyście tym czytaniem. A kiedyś sporo czytałam. Teraz niestety szybko usypiam przy książce :baffled:

reklama
Hej Babiszonki moje kochane :-) witam sie z usunietymi 2zabkami :dry: i na antybiotyku :nerd: nie za ciekawie to wszystko wyglada :no: i boli mnie dziaslo :dry: jakos dam rade i juz powoli mam dosc tego urlopowania :szok: szok co? :szok::-D czy ktos cos takiego kiedys powiedzial? :szok:;-)

pozdrawiam Was :tak:;-)

Do góry