reklama
ewa0381
Fanka BB :)
To by dopiero było, Co?:-) Horrorhallo czy ja zostałam tu sama
madzkim jesteś
Jeszcze ja jestem;-)
Przeczytałam wczoraj Ps. Kocham Cię. Wzruszył mnie jedynie ostatni list.
Czytam "Trzepot skrzydeł", ale narazie męczy mnie ta książka. Podobno później jest ciekawsza, zobaczymy.
Fredzik chciałaś odkupić "Ps. Kocham Cię". Ja tą książkę przeczytałam na kompie, niestety ciężko się czyta, ale mało ma stron więc można przeżyć.
T
tigger
Gość
ja tez jeszcze jestema raczej tylko "bywam"...bo mamy zepsutego laptopa:-(wiec zagladam do was tylko czasami, jak dorwe sie do jakiegos kompa;-)
a tak ogolnie to wszystko u nas w porzadku, poza zakatarzona Olivka;-)
co do ksiazek to ja wlasnie skonczylam "Amerykanskich bogow" Neila Gaimana
podobalo mi sie:-)
ale teraz bede musiala sie raczej za nauke zabrac, bo zapisalam sie na egzamin z angielskiego na 30 sierpnia, wiec wypadaloby sobie troche zaczac powtarzac
a tak ogolnie to wszystko u nas w porzadku, poza zakatarzona Olivka;-)
co do ksiazek to ja wlasnie skonczylam "Amerykanskich bogow" Neila Gaimana
podobalo mi sie:-)
ale teraz bede musiala sie raczej za nauke zabrac, bo zapisalam sie na egzamin z angielskiego na 30 sierpnia, wiec wypadaloby sobie troche zaczac powtarzac
Lajla83
Ewa "trzepot skrzydeł" rozkręci sięTo by dopiero było, Co?:-) Horror
Jeszcze ja jestem;-)
Przeczytałam wczoraj Ps. Kocham Cię. Wzruszył mnie jedynie ostatni list.
Czytam "Trzepot skrzydeł", ale narazie męczy mnie ta książka. Podobno później jest ciekawsza, zobaczymy.
Fredzik chciałaś odkupić "Ps. Kocham Cię". Ja tą książkę przeczytałam na kompie, niestety ciężko się czyta, ale mało ma stron więc można przeżyć.
u mnie leje
a ja wieczorem idę na imprezę z koleżankami;-)
madzikm
Mamy lutowe'07
Hej!
roksi czyli dziś ten rajd po dyskotekach? nie zmalujcie niczegopamiętasz jak Holly szalała z koleżankami i co z tego wyszło?
Nie przepadam za Grocholą i raczej się nie skuszę
wolę klasykę - "Zakochane kobiety" - pochłaniam teraz książki jak czekoladę
Trwajcie dzielnie na posterunku kobietki! Do napisania po powrocie:-)
roksi czyli dziś ten rajd po dyskotekach? nie zmalujcie niczegopamiętasz jak Holly szalała z koleżankami i co z tego wyszło?
Nie przepadam za Grocholą i raczej się nie skuszę
wolę klasykę - "Zakochane kobiety" - pochłaniam teraz książki jak czekoladę
Trwajcie dzielnie na posterunku kobietki! Do napisania po powrocie:-)
witam
byłam dziś rano ale tak mnie głowa bolała że nie chciało mi się nic pisać:-( ale już przeszło, deszcz padał, a rano było duszno, więc to pewnie to:-) Ignaś też jakiś maruda, nie może sobie znaleźć miejsca i ciągle tylko "esi mama" co oznacza zawsze że chce na ręce, nieważne do kogo, zawsze "esi mama" teraz się zajął składaniem kredek, bo mu kazałam sprzątać, więc sprząta, tylko muszę kontrolować co wyrzuca do kosza, bo odkąd m go nauczył wyrzucać brudne pampersy, to wszystko wyrzuca:-)
a ja lubię czytać proste romansidła (np nory roberts) i thrillery (medyczne cooka) chociaż ostatnio brak czasu nie pozwala
byłam dziś rano ale tak mnie głowa bolała że nie chciało mi się nic pisać:-( ale już przeszło, deszcz padał, a rano było duszno, więc to pewnie to:-) Ignaś też jakiś maruda, nie może sobie znaleźć miejsca i ciągle tylko "esi mama" co oznacza zawsze że chce na ręce, nieważne do kogo, zawsze "esi mama" teraz się zajął składaniem kredek, bo mu kazałam sprzątać, więc sprząta, tylko muszę kontrolować co wyrzuca do kosza, bo odkąd m go nauczył wyrzucać brudne pampersy, to wszystko wyrzuca:-)
a ja lubię czytać proste romansidła (np nory roberts) i thrillery (medyczne cooka) chociaż ostatnio brak czasu nie pozwala
elahar
mama Madzi
Dzień dobry
U nas taki upał, że mimo silnego wiatru nie da się wytrzymać na dworze
Wyszłam z domu na 2 godzinki i wróciłam padnięta bo oczywiście moja córa musiała sobie pobiegać po parku a ja za nią.
Całe szczęście poszła grzecznie spać.
Muszę i ja uzupełnić biblioteczkę bo mnie zaraziłyście tym czytaniem. A kiedyś sporo czytałam. Teraz niestety szybko usypiam przy książce
U nas taki upał, że mimo silnego wiatru nie da się wytrzymać na dworze
Wyszłam z domu na 2 godzinki i wróciłam padnięta bo oczywiście moja córa musiała sobie pobiegać po parku a ja za nią.
Całe szczęście poszła grzecznie spać.
Muszę i ja uzupełnić biblioteczkę bo mnie zaraziłyście tym czytaniem. A kiedyś sporo czytałam. Teraz niestety szybko usypiam przy książce
reklama
Sandi
Hej Babiszonki moje kochane :-) witam sie z usunietymi 2zabkami i na antybiotyku nie za ciekawie to wszystko wyglada i boli mnie dziaslo jakos dam rade i juz powoli mam dosc tego urlopowania szok co? czy ktos cos takiego kiedys powiedzial? ;-)
pozdrawiam Was ;-)
pozdrawiam Was ;-)