reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi ja kupowałam raz huggiesy do wody właśnie za ponad dwie dychy, a drugi raz w kuaflandzie była promocja i za 16zł były. Ale fakt pupa w nich mokra jest ;-) Także chyba jakoś chronioną by siuśki nie wyciekły do wody :-D Nad morze mamy też takie kółko z siedziskiem w kształcie delfina, ale chyba nie wykorzystamy, bo właśnie pogoda się popsuła.

Mąż poleciał na zakupy na kolacje to mam chwilkę na poczytanie was...
Łeb mi dzisiaj po południu zaczął pękać :szok:

reklama
Agutku mnie się wydaje że te pieluszki mają chronić przed wydostaniem się kupki:tak: a siuśki to pewnie przepuszczają bo nie mają żadnego wkładu chłonnego:no:

moja robi demolkę w pokoju wszystkie zabawki powyciągała:szok:

No i kolejna nudna niedziela w pracy! Moi chłopcy byli dziś sami na wycieczce u znajomego na działce no i obydwoje już śpią:) tatuś sie troche zmęczył jak ganiał za młodym cały dzień. Mój M ma prawko ale nie jeździ bo ma jakies traumy z młodości, czeka aż ja zrobię i moze wtedy zazdrość go zmobilizuje:)

soppana naszym m dobrze robi dzień ze swoimi pociechami:tak: doceniają kobiety bardziej:-D
moja padła:tak: teraz zasypia sama i już mi nie zwiewa z łóżka:-)
Dobranoc

Dobry wieczór:-)

jak się miewacie po weekendzie:confused:, my jak zwykle po wizycie na wsi:-D, akumulatory naładowane:tak:,

przede mną pracowity tydzień związany z pakowaniem, ale się bardzo cieszę:tak::tak::tak:

miłego wieczorku;-)

Witam:tak:
ale tu dzisiaj cicho:szok::szok::szok:
ja od rana próbowałam kupić pościel ale w całej Częstochowie nie było wzoru który mi sie podoba:baffled: zamówiłam na allegro:tak:

to pokaż jaką wybrałaś:-)

u nas upał od rana i przez to nic mi się nie chce robić:zawstydzona/y:
\
nasza stara juz sie nieładna zrobiła:baffled: kupiłam taką dwuelementową

bhh9cg.jpg

reklama
madzikm moja też miała naleśnika:tak: teraz kupiłam jej poduszkę normalną bo jakoś smiesznie ten naleśnik wyglądał na dużym łóżku:-D

Do góry