reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ja sie witam weekendowo

u nas słonko świeci więc jestem dobrej myśli- mam nadzieje że prognozy się nie sprawdzą

miloku- bidulko ty nasza, ściskam Cie gorąco

Uciekam zaraz na zakupy bo o 9 mają przyjść goście od płytek, laska od mieszkania nam fundneła balkon :)

:baffled::baffled:witam się niewyspana:baffled:
nie wiem co jest z moim dzieckiem ale bardzo wcześnie mi wstaje dzisiaj o 6:szok: poszła spać po 21:baffled:

też myślę że pogoda po weekendzie będzie super:tak:
miloku i szwy coś nie kumam:baffled: chyba jakiś stary post zacytowany:-D

dzień dobry:-)

mamy straszną noc za sobą, mały był niespokojny i budził sie ci kilka minut:no:, to chyba przez to, że było bardzo duszno w domu:baffled:

u nas niebo pochmurne, mam nadzieje, że to chwilowe załamanie pogody:dry:

jestem na bieżąco z BB i nie przypominam sobie takiego postu Miloku:-D, a swoja drogą ciekawe, co u Niej:confused::confused::confused:

dzień dobry

U nas upał od rana a moje dziecko ma 38,3 i katar z noska. Ogólnie nastrój ma dobry i zastanawiam się czy z dzieckiem z taką temperaturą mogę wyjść na dwór?

moje dziecie wczoraj poludniu mialo 39,6:szok:dalam Nurofen, teraz caly czas ma kolo 38...
czy to moze byc trzydniowka?
a jak nie to co?
poza tym wszystko w porzadku, zadnego kataru, nic:no:

reklama
moje dziecie wczoraj poludniu mialo 39,6:szok:dalam Nurofen, teraz caly czas ma kolo 38...
czy to moze byc trzydniowka?
a jak nie to co?
poza tym wszystko w porzadku, zadnego kataru, nic:no:

Ja dałam Ibufen i temperatura spadła do 37 ale lekki katarek jeszcze jest. I u Madzi niestety pojawiły się kolejne krostki. Wyczytałam, że to może być objaw po podaniu leku ale nie jestem pewna. Na razie obserwuję.

Do góry