reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam z pracy,strasznie dziś duszno i tak jakoś ospale a tu jak na złość masa klientów przychodzi:( Ignaś sie dziś o 6 rano nauczył śpiewać sibom sibom (pieski małe dwa) i teraz M mu musi to puszczać:)

reklama
A kuku :ninja2:

Pozdrowienia z Łeby...mamy i kompa i neta :-D
Droga beznadziejna. Korki niesamowite, najpierw w sznureczku jechaliśmy, potem odbiliśmy na inną drogę a tam z 30km remontów :szok: A potem od Kościerzyny już takie stare, trzeciej kategorii drogi :dry: Jechaliśmy z jedną przerwą w Tesco na zakupy (kupiłam młodej bluzę hehe :sorry2:) całe 5h. Teraz lecimy na pokaz tancerzy z You Can Dance i koncert Kayah.

Buziaki!!!

P.S. Aha, pogoda ładna. Deszcz przeszedł bokiem, nie było w ogóle burzy ani wichur.;-)
Pa.

no Agutek super że macie pogodę - miłej zabawy- u nas duszno strasznie i wymyśliłam że jak jutro nie bedzie słonka u nas tak żebym mogła sie poopalać to śmigamy z Wiką do safari :) pooglądać dzikie zwierzątka, a co tam....może jakiś zje mojego m to bede miałą spokój bo ostatnio daje mi nieźle w kość

Wiedziałam że Agutek będzie z nami na bieżąco:-D

moje dziecie wczoraj poludniu mialo 39,6:szok:dalam Nurofen, teraz caly czas ma kolo 38...
czy to moze byc trzydniowka?
a jak nie to co?
poza tym wszystko w porzadku, zadnego kataru, nic:no:
tigger jak temperatura ciężka do zbicia to trzydniówka:tak: rób Olivce okłady z wody z octem nam bardzo pomagały:tak:

moja leży w pokoju i ryczy bo nie może zasnąć:baffled: jak na razie nie przyszła do mnie tylko leży i popłakuje:baffled:

jutro wybieramy się do aqua parku :-) kupiłam pieluchy do pływania:tak: cholernie drogie za 12szt dałam 22,90:szok:

hej Babeczki!

Rozbawię Was bardzo jak napiszę, że wyszłam z domu w sukience?:-p

agutek ty nałogowcu! wara od komputera, odpoczywaj:tak:

roksi - miałyśy kiedyś te pieluchy i nie wiem czemu one są do basenu...nasiąkają jak normalne, dziecko ma w nich mokrą pupę:baffled:aa! chyba, że ceną się różnią:confused:

fredzik miałam na myśli sytuację, że facet nie ma prawka - to mi się wwydaje niesamowite;-)

Witajcie :happy2:

fredzik miałam na myśli sytuację, że facet nie ma prawka - to mi się wwydaje niesamowite;-)
Mój nie ma prawka :-p Ja w końcu robię, m się może kiedyś zmobilizuje ;-):-D

Mieliśmy dziś jechać do rodziców.. ale póki co czeka mnie wizyta u weterynarza z psiakiem :-( Strasznie się dusi (serce), tabletki nie pomagają.. A weterynarz przyjmuje od 9.. Do tego czasu to albo on, albo ja się wykończę..

Witajcie laski;-)
moja pospała do 7:szok: kurcze aż mi dziwnie bo przez ostatnie tygodnie raczej wstawała dużo wcześniej:baffled:
szykujemy się do aqua parku:tak:

malaga biedny psiunio:-(

Buziaki :-)

My wczoraj nie doczekaliśmy koncertu Kayah. Miał się zacząć o 20.30 (najpierw pokazy YCD) a wszystko tak było opóźnione, że wychodziliśmy po 22-ej z plaży i jeszcze nie było koncertu :angry: Dzisiaj ma grać Shaggy to chyba wyjdziemy duuuużo później.

madzikm większość ludzi reaguje podobnie do ciebie na wieść, że mąż nie ma prawka. Taki stereotyp :-p

no Agutek super że macie pogodę - miłej zabawy- u nas duszno strasznie i wymyśliłam że jak jutro nie bedzie słonka u nas tak żebym mogła sie poopalać to śmigamy z Wiką do safari :) pooglądać dzikie zwierzątka, a co tam....może jakiś zje mojego m to bede miałą spokój bo ostatnio daje mi nieźle w kość
I jak Kasia? Mąż nadal w jednym kawałku? Mogłabym swojego też wsadzić do jakiejś klatki z tygrysami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

napiszę na zamkniętym, bo jestem podczytywana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
wróciliśmy:tak: wymoczeni:-D jednak 3 godziny w wodzie wyciągnęło z nas całą energię:baffled: kupiłam młodej takie jajowate koło ratunkowe z tym środkem do siedzenia i muszę powiedzieć że ekstra:tak:

Do góry