reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ty nam tu nie kukaj tylko pisz jak Tolcia się zaadoptowała:tak:
Agutek daje nam znać, że cały czas trzyma rękę na pulsie:-D

Ja wiedziałam, że tak będzie:-D:-D:-D W końcu BB to już poważny nałóg:-D

U nas tez padało. Kupiłam córci kalosze i jak wieczorem wyszłyśmy na dwór to jej założyłam. Najpierw zaczęła mówić, że ma brudne buty i uciekła z kałuży, a potem chlapała i sie smiała. Skończyło się tym, że błotko "zassało but" i córcia dała kroka w samej rajstopce:szok::-D

reklama
U nas zrobiło się nawet bardzo zimno na dworze, ale w mieszkaniu i tak duszno:baffled:,

jak sytuacja pogodowa na południu:confused:, niech ktoś napisze, że dobra:tak:

idę spać z nadzieją, że dzis pospimy trochę więcej:dry:

Witam wieczorem

Nooo widzę, że nałogowcom to i urlop nie przeszkadza :-D. Agutek poproszę o newsy pogodowe z pierwszej ręki z nad morza. Wprawdzie jade za 2 tyg. a do tego czasu pogoda sie może 100 razy zmienić ale dobrze być na bieżąco. Wg pogodynki to coś się nad morzem popsuła pogoda :baffled:. A było tak ładnie...

U mnie dzis ok. 16 strasznie wiało i lało ale szybko przeszło. Za to teraz jest przynajmniej czym oddychać a ja sie sprężyłam i poprasowałam.

Roksi bardzo ładna pościel. To Ferretti? Czy cos podobnego? A dwuelementowy zestaw to kołdra i poduszka czy jakos inaczej? Bo na zdjeciu widze ochraniacz i prześcieradło chyba.

Ewa, biedna jest Wiktoria z tymi przypadłościami.... Oby wszystko jej szybko przeszło.

Jeśli o dzieci rozrabiaki chodzi to chyba wszystko zależy od "właściwości osobniczych" :-). Każdy ma inny temperament i inaczej jest wychowywany więc nie ma się co przejmować na zapas.

Mateusza też czesto komary gryzą (teraz też cos mi koło ucha brzęczało) ale wydaje mi się, że albo dzieci to tak nie swędzi albo jeszcze nie wiedzą, że można się drapac i przez to przyśpieszają znikanie bąbli. M ma zwykle takie czerwone kropki po ugryzieniu a ja mam wielkie bąbliska :baffled:.

Co do zębów to M ma u góry dwie "1" i mu chyba "4" albo "3" wyszła. Dziwnie tak... Niewykluczone, że mu "2" nie wyrosną bo ja tak mam :dry:.Wolałabym żeby mu urosły.... ale cóż na geny nie ma rady.

Padnięta jestem po tym prasowaniu i nogi mi wchodzą w ....:baffled:

Aha, zamówiłam sobie jakas nową książkę Grocholi (ale chyba nie zdąży dotrzec przed urlopem:no:) Trzepot skrzydeł (okładka miękka) - Katarzyna Grochola - Merlin.pl czytała to któraś z Was??

A dla M coś takiego Berek literek czyli psoty od A do Z - Agnieszka Frączek - Merlin.pl choć on za długo się na słuchaniu ksiązek nie potrafo skupić...

Miłego wieczoru:tak:

u nas ok 15 wichura i burza na maksa, pergolę mi na balkonie wyłamało a rodzicom drzewa w ogrodzie połamało :szok:
Chętnie odkupię używaną książkę PS Kocham Cię i tę grocholi -trzepot skrzydeł
Ktoś chętny?

Blueberry, gdzie jesteś?

hej:-)
moja o 6 wstała:baffled:

Roksi bardzo ładna pościel. To Ferretti? Czy cos podobnego? A dwuelementowy zestaw to kołdra i poduszka czy jakos inaczej? Bo na zdjeciu widze ochraniacz i prześcieradło chyba.

Aha, zamówiłam sobie jakas nową książkę Grocholi (ale chyba nie zdąży dotrzec przed urlopem:no:) Trzepot skrzydeł (okładka miękka) - Katarzyna Grochola - Merlin.pl czytała to któraś z Was??
Dbiutantko tak to ferretti:tak: zamówiłam dwuelementową czyli poszewki:tak: mam problem z prześcieradłem bo te materac Ikea jakiś nietypowy 80na 135:baffled: problem jest z szerokością:baffled: chyba muszę się przejechać do Ikea za bardzo mi się nie chce bo mam 75km

a tą książkę Grocholi miałam w ręce ale jakoś skusiłam się na Sex w Wielkim Mieście ale jak na razie średnia:baffled:

Cześć dziewczyny

Nastrój mam taki :-:)-:)-:)-( dlatego nawet nie chce mi się pisać...
Mój psiak umarł mi na rękach w niedzielę :-:)-:)-:)-( Rycze jak tylko o nim pomyślę :-:)-:)-:)-( Dla mnie to nie był "tylko pies" :-:)-:)-(

Uciekam...

reklama
Do góry