Witam wieczorem
Nooo widzę, że nałogowcom to i urlop nie przeszkadza
.
Agutek poproszę o newsy pogodowe z pierwszej ręki z nad morza. Wprawdzie jade za 2 tyg. a do tego czasu pogoda sie może 100 razy zmienić ale dobrze być na bieżąco. Wg pogodynki to coś się nad morzem popsuła pogoda
. A było tak ładnie...
U mnie dzis ok. 16 strasznie wiało i lało ale szybko przeszło. Za to teraz jest przynajmniej czym oddychać a ja sie sprężyłam i poprasowałam.
Roksi bardzo ładna pościel. To Ferretti? Czy cos podobnego? A dwuelementowy zestaw to kołdra i poduszka czy jakos inaczej? Bo na zdjeciu widze ochraniacz i prześcieradło chyba.
Ewa, biedna jest Wiktoria z tymi przypadłościami.... Oby wszystko jej szybko przeszło.
Jeśli o dzieci rozrabiaki chodzi to chyba wszystko zależy od "właściwości osobniczych" :-). Każdy ma inny temperament i inaczej jest wychowywany więc nie ma się co przejmować na zapas.
Mateusza też czesto komary gryzą (teraz też cos mi koło ucha brzęczało) ale wydaje mi się, że albo dzieci to tak nie swędzi albo jeszcze nie wiedzą, że można się drapac i przez to przyśpieszają znikanie bąbli. M ma zwykle takie czerwone kropki po ugryzieniu a ja mam wielkie bąbliska
.
Co do zębów to M ma u góry dwie "1" i mu chyba "4" albo "3" wyszła. Dziwnie tak... Niewykluczone, że mu "2" nie wyrosną bo ja tak mam
.Wolałabym żeby mu urosły.... ale cóż na geny nie ma rady.
Padnięta jestem po tym prasowaniu i nogi mi wchodzą w ....
Aha, zamówiłam sobie jakas nową książkę Grocholi (ale chyba nie zdąży dotrzec przed urlopem
)
Trzepot skrzydeł (okładka miękka) - Katarzyna Grochola - Merlin.pl czytała to któraś z Was??
A dla M coś takiego
Berek literek czyli psoty od A do Z - Agnieszka Frączek - Merlin.pl choć on za długo się na słuchaniu ksiązek nie potrafo skupić...
Miłego wieczoru