reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam!!!

roksi teraz akurat mam odżywkę z Joanny, szampon też z tej serii, nie jest rewelacyjna tylko łatwo się po niej rozczesują włosy.
Jak byłam tydzień temu w TRENDY to babka mówiła o odżywkach, że....najlepsze są te bez spłukiwania bo wtedy włos dłużej jest poddany działaniu witamin itp. a te ze spłukiwaniem są bardzo agresywne skoro w 2 minuty mają zrobić to, co to pierwsze przez dzień lub dwa (zależy jak często myje się głowę), zawierają dużo silikonu i oblepiają włosy.
Moje włosy są matowe i żadna odzywka nie doda im blasku:no:ale wypróbuję jeszcze balsam MATRIX:tak:

agutek to może ja Ci jakoś podrzucę nasze małe 19?;-)
a ja nie domywam tych bidonów ręcznie:baffled:żółta rurka to jeszcze nic w porównianiu ze syfami koło zamykania i przy ustniku, nie mogę na to patrzeć:baffled:

może spróbuję w zmywarce, skoro roksi pisze, że nic się nie stało z gumką i plastkiem...

reklama
Igor czy Łukasz? Super są, jak wrócimy to też je kupię, tylko musze sie nauczyc kupować na Allegro, bo dziewicza jestem w te klocki :zawstydzona/y:
Łukasz - chciałam, żeby były jak najmniej zabudowane.

Co do odżywek, mnie koleżanka poleciła firmę Kallos. Mam taką odżywkę:
PLACENTA odżywka reg. KALLOS na suche włosy ! ! (405521143) - Aukcje internetowe Allegro
Jest strasznie fajna i pięknie pachnie.

A drugą mam taką:
kallos maska CAROTA do wło. czesto mytych 1000ml (406130734) - Aukcje internetowe Allegro
Ja nakładam raz w tygodniu. Pachnie mydłem niestety :-D

tak patrzę na te łóżka z IKEA i faktycznie nie są za szerokie te na 70 cm:no:

to np. też mi się podoba IKEA | Łóżka | Łóżka | HENSVIK | Rama łóżka z barierką , ale tak jak roksi pisze, tylko 10 cm więcej niż łóżeczko, to chyba nie ma sensu:sorry2:

Alem sie już orobiła od rana:-pwysprzątałam mały pokój tak z myciem okna, odsuwaniem łóżek itp:tak:
Po południu internista i dentysta także nie zapowiada się wesoło:confused:

Alem sie już orobiła od rana:-pwysprzątałam mały pokój tak z myciem okna, odsuwaniem łóżek itp:tak:
Po południu internista i dentysta także nie zapowiada się wesoło:confused:

Madzik jak Ty to robisz??? Ja się z niczym nie wyrabiam na bieżąco, a mycie okien.... :baffled: .... to ja nawet nie planuje bo co sie bede denerwować przed urlopem...

Kupiłam Karolkowi kaloszki, wczoraj je założyliśmy - ale miał radochę :-D.
Super te kalosze!! Też muszę małemu kupić, bo często ze mną chodzi na spacery z psami, a już jak jesteśmy sami to zawsze, czasem w deszczu, albo po ulewie - mógłby sobie wtedy swobodnie biegać :tak:

A ja myślę, że kiedyś nam się przyda piętrowe łózko. No ale przecież K. nie będzie spał w łóżeczku jeszcze przez 3 lata. Na razie o tym nie myślę, łóżeczko jest ok.
Też myślę o piętrowym - kiedyś ;-) Na razie łóżeczko jest super :-)

Byliśmy w centrum, mały się wybawił :-) Teraz śpi, a niedługo będziemy się zbierać na grilla :-)

Piętrowe też u nas jest opcją :-D Ale wtedy trzeba jeszcze sporo czasu przeboleć z łóżeczkiem :-D
Tylko trochę bym się bała o to spanie na górze...że zleci :szok:

reklama
Piętrowe też u nas jest opcją :-D Ale wtedy trzeba jeszcze sporo czasu przeboleć z łóżeczkiem :-D
Tylko trochę bym się bała o to spanie na górze...że zleci :szok:
No własnie też się boję tego górnego łóżka...

W centrum było super :-D Chociaż nie wiem, czy ja się nie lepiej bawiłam od małego :-D
Wkleję zaraz parę zdjęć :-)

Do góry