reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ale dzisiaj ukrop był :szok:. Szczególnie w aucie. W pracy fajnie, bo klima :-p. W domu też całkiem przyjemnie.

Już nie mogę się doczekać wyjazdu na wieś. Mamy tam dużą działkę, Karolek będzie miał gdzie biegać :tak:. I do lasu będzie można iść. Suuuper :-).

reklama
Ale dzisiaj ukrop był :szok:. Szczególnie w aucie. W pracy fajnie, bo klima :-p. W domu też całkiem przyjemnie.

Już nie mogę się doczekać wyjazdu na wieś. Mamy tam dużą działkę, Karolek będzie miał gdzie biegać :tak:. I do lasu będzie można iść. Suuuper :-).

no ja dzis w dzień nie wychodziłam ranooo
fakt miałam doła:p
ale już jest lepiej
wyjełam im wanienke na balkon i tam sie pluskali

blueberry to fajno miec działkę gdzie bezpiecznie i maluszek może sie wybiegac :)
ja mam krok od domu lasssssssssss ale jakos z dziecmi nie da sie iśc moze teraz jak sucho jest to błota tyle nie bedzie ostatnio ugrzęzłam na drodze i mówie o nie do lasu nie ide hehhehe
ale grzyby sa bo mama chodzi i ma zawsze pełno
własnie starłam gar buraczków bo na raty je wyrywam i zbieram siłe by je pakowac do słoików:p

oj należy Wam się odpoczynek:tak:i pogoda ma być ładna:-)
będziesz tam sama z Karolkiem?

agutek bardzo ładne łóżeczko, to piętrowe.

Wczoraj byliśmy na szczepieniu, ostatnia dawka Infanrix. Dziś gorączka i spuchnięta rączka. Po prostu super. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie, bo zaczynam się martwić.

ewa, współczuję, ucałuj Malutką i niech gorączka idzie precz!
Agutek, łóżeczko super. To nic, że jeszcze nie kupiłaś ale już przeanalizowane wszytko :-)
blueberry, fajnie masz z tym domem na wsi :tak:
Pisałyście coś o bidonach, o tym, że sie nie domywają. Ogólnie je bardzo lubię ale za trud mycia nie znoszę :wściekła/y:ale mam patent. Rurkę po myciu czyszczę patyczkiem do ucha a inne upierdliwe miejsca np. przy zaworku wykałaczką:baffled: i w sumie jest ok. Szymek z bidonu pije też mleczko i bardzo boję się, żeby nie zatruł się jak będzie niedomyty :no:. A tak w ogóle to są wymienne wkałdy do nich (2 szt rurki z zaworkiem kosztuje ok 10 zł)

U nas też upał niezły ale na szczęście w domku przyjemny chłodek :-). A na dwór wychodzimy ok 10 a potem ok 18.

Dobrej nocki życzę!

Hej :-).

Jestem totalnie niewyspana :-(.

oj należy Wam się odpoczynek:tak:i pogoda ma być ładna:-)
będziesz tam sama z Karolkiem?
Nie, będzie mój tata i ciotka ma przyjechać. Jakbym miała być sama, to bym nie pojechała :no:. Co prawda oni przy dziecku zbyt wiele nie pomogą (tzn nie nakarmią, nie uśpią, nie pójdą na spacer, może ciocia przypilnuje jak będę brała prysznic :-)), ale towarzystwo chociaż będzie. No i obiad ktoś ugotuje :-D.

reklama
Witajcie :-)

Zobaczcie to piętrowe jest fajne - full zabudowane i do tego każde łóżko można osobno postawić i w razie potrzeby zrezygnować z piętrowego.

2_aleksander.jpg
Super to łóżko!! :tak:

Suuuper!! :-) Zazdroszczę :sorry2:

Do góry