reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Zobaczcie to piętrowe jest fajne - full zabudowane i do tego każde łóżko można osobno postawić i w razie potrzeby zrezygnować z piętrowego.

2_aleksander.jpg

reklama
cos wspominalyscie o odzywkach:czy mialyscie moze cos z farouka,np.silk do wlosow?ja czasem uzywam te w malych buteleczkach i tak sie zastanawiam czy nie kupic sobie wiekszego opakowania(co prawda wychodzi drozej ale jest tak wydajny, ze starcza na dlugo, dlugo) tylko nie wiem jak szampon bo nie mialam a myslalam,zeby juz kupic sobie i to i to.

agutek - bajeranckie to łóżko:tak:
a to sosnowe też mi się podoba, tylko ja zawsze marzyłam o białych mebelkach dla Zosi, biały kufer na zabawki pod oknem, fotel w kwiaty itp.:rolleyes:

pooka jak ja to robię? po pierwsze mam teraz wakacje więc nawet nie próbuj się porównywać;-)gdybym tak jak ty pracowała to nie wiem co by było:confused:
wstałam rano pełna sił to się wzięłyśy z Zosią za robotę. Ona się cieszyła z kolejnej odnalezionej pod łóżkiem zabawki a ja sprzątałam:tak:na końcówkę roboty wzięła ją babcia.

bogda nie miałam nic z tej firmy o której piszesz.

Byłam u lekarza i dostałam wór witamin (w tym kwas foliowy;-)) i skierowanie na badania cukru i jonogram.

Blue ja też jeszcze specjalnie nie planowałam przenosin Mika, ale propozycja Agutek Twoja tego pojedynczego łóżeczka bardzo fajna

Dbaj o siebie Madzik bo to najważniejsze

Malaga, fajnie że już się dogadałaś z m

Spadam juz do domu, gdzie nie ma netu :baffled:

papa

Witam dziewczyny!! Nie czytałam jeszcze co napisałyście. Tak tylko się przypominam abyście o mnie nie zapomniały. Mąż ma teraz więcej wolnego, więc ja nie mam zbytniego dostępu do komputerka. teraz aktualnie jestem z Ewunią u siostry, a Marcinek pojechał z dziadkami nad wodę :-D
Czy wasze maluszki też się w nocy budzą? Bo Marcinek ostatnio w nocy koło 3 mi się wybudza z piskiem. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam babeczki
zabiegana jestem w sobote rodzinka się zjezdza więc szykuje wsioo i przy okazji ostatnio porządki przed wyprowadzka
z działki wsioo wekuje więc mało czasu jest

Zobaczcie to piętrowe jest fajne - full zabudowane i do tego każde łóżko można osobno postawić i w razie potrzeby zrezygnować z piętrowego.

2_aleksander.jpg

łozko ekstra gdzie zakupione jak można wiedzieć bo my planujemy naszym bąka kupic właśnie podobne a jak jest obca rozłożenia na 2 osobne to by było cos w sam raz dla moich :)

reklama
Do góry