A
Agutek
Gość
W sobotę mają wrócić upały. W końcu może pojedziemy do dziadków na basenik ;-)
malaga witaj zagubiona owieczko nasza
malaga witaj zagubiona owieczko nasza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie :-)
Tak jak Agutek mówi, jak są poduszki powietrzne, to nie można przewozić na przednim siedzeniu dzieci w fotelikach, które montuje się tyłem do kierunku jazdy. Jak w innych przypadkach to dokładnie nie wiem, ale mogę się jutro dopytać ;-):-)
Pogoda się piękna robi, po raz pierwszy od kilku dni, więc zbieramy się na spacerek :-)
Miłego dnia :-)
prawdopodobnie nasza spacerówka się nie zmieści do auta razem z bagażami
i mam do Was pytanie co do "parasolki"
bo ja w kwestiach wózkowych to sie gubię i jestem zupełnie niedoinformowana, jak pewnie zauwazyłyście
pisząc tu o wózkach mówicie jakimś tajemnym szyfrem zupełnie dla mnie niezrozumiałym (dobrze że linki dołączacie to chociaz sobie poogladam)
czy taka zwykła z hipermarketu typu np Tesco moze zrobić krzywdę dziecku???
nie chcemy szaleć i kupowac nie wiem jak drogiej, bo to tylko na wyjazd, nasza spacerówka sie sprawdza, poza tym Mik juz raczej woli łazić niż siedzieć