blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Apropos wózków - Agutek, czy u was w jane też się przycina rozkładanie oparcia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apropos wózków - Agutek, czy u was w jane też się przycina rozkładanie oparcia?
Tigger gratuluję u nas też poszło jak po maśle od stycznia już nie mamy:-)dziendoberek:-)
ja sie musze pochwalic, ze Olivcia juz trzeci dzien bez smoczka:-)
nie bylo tak zle, jak sie spodziewalam, wieczorem zasypia 1,5 godziny co prawda, ale placze malo, tylko przewraca sie z boku na bok;-)mysle, ze po protu musi wypracowa sobie wlasny sposob na zasypianie:-)jak przebudzi sie w nocy to nie ma zadnego problemu - poplacze pol minuty i sama sie uspokaja, nawet nie musze do niej wstawac:-)
nastepne w kolejce nocnikowanie - tylko kompletnie nie wiem, jak sie do tego zabracmoze macie jakies dobre rady?
roksi z tego co ja wiem na przednim siedzeniu mogą jeździć dzieci najmłodsze, tylko w tych fotelikach, które montowane są tyłem do kierunku jazdy. Starsze już tylko na tylnim siedzeniu. Na moim foteliku nawet jest rysunek, że nie można na przednim. Poza tym jeśli macie z przodu poduszki powietrzne to już od razu jest to zabronione.
Tak jak Agutek mówi, jak są poduszki powietrzne, to nie można przewozić na przednim siedzeniu dzieci w fotelikach, które montuje się tyłem do kierunku jazdy.
Arewena naślij na tatę jakiś policjantów to od razu przestanie wozić na przednim siedzeniu dzieciaki ;-) Nie no żartuję oczywiście. Może jakiś w internecie artykuł o tym poszukaj i mu pokaż?