reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
zaraz uciekam do paszportowego:baffled:
później renowacja stóp:tak:
wrócę autobusem z Natalcią:tak: musimy zrobić próbe bo ostatnio był płacz:baffled::szok: może dlatego ze był dziki tłum:baffled:

reklama
dzień dobry

Ja dzisiaj jestem nieprzytomna. W nocy 3 pobudki do Madzi miałam. Raz dałam pić, za chwilę butla mleka a na koniec przytulanka. A i tak do rana spała niespokojnie.
A to chyba przez to że wczoraj w dzień w ogóle nie spała. :no::baffled:

Roksi sobie funduje relaks dla stópek a mnie by się przydał solidny masaż pleców.
W dodatku wczoraj oberwałam od córci głową w nos. Do tej pory mnie boli :no:
Ide się ratować kawą bo Madzia wymyśliła sobie granie w piłkę i mi nie odpuszcza. :baffled::tak:

A dzień dobry :-p
Nic mi się nie chce...buuu :baffled:
Ale pogoda się ma ku lepszemu, co prawda zimno ale słonecznie, lecz od jutra mają wrócić upały ponoć. Oby się nie skończyły zanim ja urlop zacznę :-D

cześć kobitki:-)

Wczoraj córa wstała o 10.30:szok: i w dzień juz nie spała. Wieczorem poszła spać jak zwykle, czyli o 22ej. A wstała dziś o 5ej:szok: Masakra.

roksi puszczasz dalej Natalkę bez pieluchy?

Wczoraj m odebrał zdjęcia z Fotojoker i się wściekłam. Oddałam 3 zlecenia po 200zdjęć. M zagląda do kopert, na szczęście jeszcze nie zapłacił, a tam w 2 kopertach zamiast odbitki na papierze matowym to na błyszczącym. Kolejny raz wywinęli nam taki numer. Tym razem m nie odebrał zdjęć i poprosił, zeby zrobili tak jak było w zleceniu. A facet mówi, że to będzie reklamacja i potrwa minimum dwa tygodnie zanim dostaniemy zdjęcia.

Witam!

Nigdy bym nie pomyślała żeby wozić Zosię na przednim siedzeniu:no:nawet jak się drze z tyłu to bezpieczeństwo jest ważniejsze. Też mamy znaczek na foteliku by montować z tyłu. Po co mi dobre auto z poduszką powietrzną, skoro musiałabym ją wyłączyć:confused:

ewa - zadam nieustanne pytanie o menu Wiktorii? ruszyło coś? ty się już tak nie denerwujesz ? konsultowałaś wyniki z kimś innym?

a ja Was chyba dobiję jak napiszę, że Zosia spała od 19.30 do 7.30 i teraz ma pierwszą drzemkę:-)

cześć;-)

u nas noce nadal wyglądaja tak samo od kilku miesięcy:no:, kilka pobudek w ciągu nocy:-(, radziłam się kilku lekarzy i nic mi nie poradzili:baffled:,

pooka wszystkiego naj:tak:

ewa, ale masz pecha do fotojokera:dry:, pisałaś że już kiedyś tez się pomylili, ja nie mogę narzekać;-)

tigger, chyba też spróbuje ze smokiem:tak:

reklama
Do góry