reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:-)
córcia przyszła o nas o 6:baffled: z ogromniastą kupą w pieluszce:baffled:

jeśli chodzi o wózki to doszłam do wniosku że przy drugim dziecku najlepiej w naszym przypadku dokupić nową gondolkę do mutsy:tak: stelaż mam prawie nówkę:tak: tylko fele trochę porysowane:baffled: ale mam znajomego lakiernika:sorry2:
ale plany snuje:-D

Dzień dobry :)

pracowity dzień wczoraj miałam i dzisiaj będzie podobnie

hej:tak:
właśnie dyskutuje z m czy dziecko w foteliku może jeździć na przednim siedzeniu:confused::confused::confused: w foteliku takim jak my mamy czyli do 18kg
hmm

najbezpieczniejsze miejsce to z tyłu w środku albo za kierowcą bo kierowca odruchowo chroni siebie przy kolizji, więc ja nie ryzykowałabym przedniego siedzenia, które jest bardzo niebezpieczne. I nie widziałam nigdy fotelika z przodu, więc wydaje mi się że chyba nie można... ale nie wiem tak tylko przypuszczam

właśnie dyskutuje z m czy dziecko w foteliku może jeździć na przednim siedzeniu:confused::confused::confused: w foteliku takim jak my mamy czyli do 18kg
hmm

roksi z tego co ja wiem na przednim siedzeniu mogą jeździć dzieci najmłodsze, tylko w tych fotelikach, które montowane są tyłem do kierunku jazdy. Starsze już tylko na tylnim siedzeniu. Na moim foteliku nawet jest rysunek, że nie można na przednim. Poza tym jeśli macie z przodu poduszki powietrzne to już od razu jest to zabronione.

Dzień dobry :-)

temat wózkowy widzę :-p ja ostatnio zraziłam się lekko do jane slalom pro, która była jedną z moich typów. Zaczęłam oglądać aukcję używanych wózków, bo na nowych to wiadomo, że wygląda pięknie...no i ta folia co jest w budce w prawie nowym wózku komuś się porozrywała...a do tego jak widzę zdjęcia zrobione takie w domu to śmiesznie ten stelaż wygląda...to kółko z przodu jakoś takie odstające jest dziwnie, hen daleko z przodu. Na profesjonalnych zdjęciach wygląda to zupełnie inaczej :no: Ciekawe jak na żywo, ale ta podarta folia...hm..za tą cenę? Będę miała kiedyś twardy orzech do zgryzienia ;-)

tigger co tam u was słychać?

roksi czyli co trzymasz mutsy dla drugiego? ;-) buzza nie kupujesz? :-)

Hehe...widzę, że tu wszędzie plany rozrodcze będą wdrażane w życie niebawem :-p

roksi czyli co trzymasz mutsy dla drugiego? ;-) buzza nie kupujesz? :-)

Hehe...widzę, że tu wszędzie plany rozrodcze będą wdrażane w życie niebawem :-p
ostatnio rozmawiałam z dwiema mamami posiadaczkami buzza i narzekały że niewygodny:baffled: przednie kółko piankowe trzęsie:baffled: w sumie przy wzroście mojej córci martwię się że drugie szybko wyrośnie ze spacerówki:baffled: Nati jak miała 5 miesięcy przesiadła się do spacerówki ale rozkładała się na plasko:tak: o buzz ma tą kubełkową co mnie przeraża:baffled: i w ogóle wydaj się mała:baffled:

tym razem zainwestuje w maxi cosi fotelik z easy fixem:tak:
minusem nosidełka muty była waga:wściekła/y: plusem zaś gabaryty i rozkladanie na płasko:tak:

No ja tej kubełkowej spacerówce nie ufam :no:
A Mutsy wcale taki duży nie jest. Gondolę i spacerówkę tak naprawdę ma jedną z mniejszych :baffled: Ale i tak fajny wózio ;-) Design ma fajowy :tak:

Hello :-)
I nie widziałam nigdy fotelika z przodu, więc wydaje mi się że chyba nie można... ale nie wiem tak tylko przypuszczam
Ja widziałam, ale uważam, że nie można tak wozić. Tak jak Agutek pisze - z przodu tylko tyłem do kierunku jazdy, a i tak z tyłu jest bezpieczniej.

ja ostatnio zraziłam się lekko do jane slalom pro, która była jedną z moich typów. Zaczęłam oglądać aukcję używanych wózków, bo na nowych to wiadomo, że wygląda pięknie...no i ta folia co jest w budce w prawie nowym wózku komuś się porozrywała...a do tego jak widzę zdjęcia zrobione takie w domu to śmiesznie ten stelaż wygląda...to kółko z przodu jakoś takie odstające jest dziwnie, hen daleko z przodu. Na profesjonalnych zdjęciach wygląda to zupełnie inaczej :no: Ciekawe jak na żywo, ale ta podarta folia...hm..za tą cenę? Będę miała kiedyś twardy orzech do zgryzienia ;-)
Ja widziałam slalom pro na żywo i dla mnie wygląda trochę pokracznie :tak:. I to nie tylko przez to kółko z przodu...

reklama
Witajcie :-)

Mąż mi "zepsuł" laptopa, dlatego mnie ostatnio tak mało ;-)

Chodzę na kurs pj, w piątek egz. wewnętrzny ;-):-D

hmm
roksi z tego co ja wiem na przednim siedzeniu mogą jeździć dzieci najmłodsze, tylko w tych fotelikach, które montowane są tyłem do kierunku jazdy. Starsze już tylko na tylnim siedzeniu. Na moim foteliku nawet jest rysunek, że nie można na przednim. Poza tym jeśli macie z przodu poduszki powietrzne to już od razu jest to zabronione.
Tak jak Agutek mówi, jak są poduszki powietrzne, to nie można przewozić na przednim siedzeniu dzieci w fotelikach, które montuje się tyłem do kierunku jazdy. Jak w innych przypadkach to dokładnie nie wiem, ale mogę się jutro dopytać ;-):-)

Pogoda się piękna robi, po raz pierwszy od kilku dni, więc zbieramy się na spacerek :-)

Miłego dnia :-)

Do góry