Lajla83
Fanka BB :)
nie pamiętam chyba 250zł jeden łuk sprawdzę w poniedziałekroksi - a ile u was kosztuje taki zabieg?
Bogda chyba te szóstki to niemożliwe raczej bym stawiała na czwórki pewnie się przesunęły i później się zejdą tak jak u Karolka Blueberry było z jedynkami stomatolog którą pracuje mówiła że widziała dziecko 4 letnie z szóstką do usunięcia bo mama nie wiedziała że to stały ząb i średnio dbała o higienę jeśli to naprawdę szóstki to szoruj je ostroa teraz z innej beczki!moja Hania ma...UWAGA...dwie gorne szostki!!!!wiem, wiem, ze to niemozliwe, ale przedwczoraj jak sie wyglupialysmy to tak szeroko otwierala pyszczek, a ja zagladam i mowie Hania Boze jakie Ty masz wielkie plesniawy!!!!ale potem za lyzeczke i stukaja jak zebole!no takie wielkie!szok!ma jedynki i dwojki na gorze i na dole i teraz te 6tki!raczej na 5tki mi nie pasuje bo za daleko!i to tak niezauwazalnie jej poszly!marudzila troche ale zagladalm na 4ki i 3jki i nic a tam na tyl nawet nie przyszlo mi na mysl, ze moga isc, no i poszly!
a co do zebow i wybielania:Roksi, a te pasty wszystkie wybielajace to dzialaja faktycznie?bo nie wiem ale na moich zebach jakos chyba nie!a myje przeciez i to 2 razy dluzej niz normalnie!u nas wybielanie kosztuje 600zl i to tylko przednie zeby robia!ale i tak to na dlugo nie starcza, nawet przy odpowiedniej higienia jakies pol roku!moja siostra robila-efekt od razu fajny!hollywood'zki usmiech, ale potem kicha!wiec jak to jest?bo ktos mi podpowiedzial zeby soda podzialac, ale ja sie boje bo to przeciez chyba szkliwo pokaleczy i popeka,co?
alem sie rozpisala!za wszystkie czasy!haha
jeśli chodzi o pasty wybielające to one raczej mają te granulki ścierające i tak naprawdę nie wybielają tylko dzięki tym drobinką docierają do przestrzeni między zębowych i delikatnie usuwają osad z kawy, herbaty itp
widziałam pacjentkę 8 lat po wybieleniu i fajnie efekt sie utrzymał
można tez spróbować pasków wybielających w aptece do kupienia minus taki że nie zbyt wybielają przy dziąsłach i w przestrzeniach