reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hello :-). Wczoraj byliśmy na koncercie i na piwku, wróciliśmy o północy, a Karol się w nocy budził ciągle, szukał smoczka i się złościł, że nie może znaleźć . Nie wyspałam się .
Bogda, może to faktycznie czwórki, albo piątki.
Karol dalej ma diastemę. Było ją widać już na tym zdjęciu rentgenowskim, które miał robione jak spadł z łóżka (jeszcze zębów górnych wtedy nie było). Pewnie dopiero stałe zęby się zejdą .Bogda chyba te szóstki to niemożliwe raczej bym stawiała na czwórki pewnie się przesunęły i później się zejdą tak jak u Karolka Blueberry było z jedynkami
Bogda, może to faktycznie czwórki, albo piątki.
pooka
Mama marcowa 2007
Hej
ja dzisiaj jestem wyspana (budził się ale nienajgorzej), ale do pracy od rana nie mogę się zabrać
Ewa, na Mikołaja mówimy Mikołaj , niektórzy mówią Mikuś, inni Miki, on sam RAZ na siebie powiedziała Kołaj -wyrwało mu się przypadkiem
Miałam cukrzycę ciążową więc położyli mnie dwa tyg. przed terminem i w terminie wywoływali poród kroplówą, skurcze były, wody poszły, a Młody nie wszedł do kanału, rozwarcie tyci tyci. Moja mama i siostra miały bardzo ciężkie porody naturalne (mama prawie zeszła, u siostry synka zamartwica) więc chyba budowę mamy nie do rodzenia specjalnie.
Gdyby nie postep medycyny mój ród juz by wyginął jak dinozaury ;-)
ja dzisiaj jestem wyspana (budził się ale nienajgorzej), ale do pracy od rana nie mogę się zabrać
Ewa, na Mikołaja mówimy Mikołaj , niektórzy mówią Mikuś, inni Miki, on sam RAZ na siebie powiedziała Kołaj -wyrwało mu się przypadkiem
Miałam cukrzycę ciążową więc położyli mnie dwa tyg. przed terminem i w terminie wywoływali poród kroplówą, skurcze były, wody poszły, a Młody nie wszedł do kanału, rozwarcie tyci tyci. Moja mama i siostra miały bardzo ciężkie porody naturalne (mama prawie zeszła, u siostry synka zamartwica) więc chyba budowę mamy nie do rodzenia specjalnie.
Gdyby nie postep medycyny mój ród juz by wyginął jak dinozaury ;-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mam już aktywne nowe konto na Allegro. Ale nie chce mi się aukcji robić od nowa . Może w weekend zrobię.
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
dzień dobry wszystkim
Sandi
Fanka BB :)
dzien dobry :-)dzień dobry wszystkim
ide glowe umyc :-);-)
dzień dobry ja sie witam z pracy- nie wpadam juz tu za często, nie mam czasu po pracy a poza tym z m tak też nie bardzo, więc jakos tak robię wszystko machinalnie.....
Bogda- wielkie gratulacje....twój m to powinien do naszej reprezentacji startowac na piłkarza- chociaz byśmy wygrali
Bogda- wielkie gratulacje....twój m to powinien do naszej reprezentacji startowac na piłkarza- chociaz byśmy wygrali
reklama
Dzień dobry dziewczyny ;-)
Ja jak ostatnio codziennie nie wyspana Mała w dzień znajduje Sobie kilka godzin na spanie a później w nocy często się budzi. Marcinek z kolei w dzień góra godzinę pośpi. Chyba się wykończę przy tych moich Maleństwach kochanych
Ja jak ostatnio codziennie nie wyspana Mała w dzień znajduje Sobie kilka godzin na spanie a później w nocy często się budzi. Marcinek z kolei w dzień góra godzinę pośpi. Chyba się wykończę przy tych moich Maleństwach kochanych