reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej!

nie dość, że dużo stron zaległych to jeszcze takie nowiny!

bogda - gratulacje ogromne1:-):-):-)

agutek dobrze, że piszesz o soli - kupię koniecznie, tym bardziej, że na piaszczystej plaży nietrudno oczko zabrudzić:tak:

Czy ja jestem jedyna uzupełniająca tradycyjny album na bieżąco?:-p, już zaczęłam trzeci na 200 zdjęć, wywołuję w fotojoker jak jest promocja np. 150 zdjęć za 40 zł - taniocha1, często sama oglądam i się rozczulam:tak:

u dentysty było super! wreszcie trafiłam na Anioła:happy2:zęby mam zdrowe także nic nie bolało:-Dchyba sobie zafunduję wybielania za 380 zł:sorry:
miała którąś z Was?

roksi wypowiedz się fachowcu:tak:
pani mi proponowała wybielanie za pomocą szyn, które nakłada się na noc, ciekawe czy naprawdę będę potem oślepiać uśmiechem:cool2:

reklama
roksi wypowiedz się fachowcu:tak:
pani mi proponowała wybielanie za pomocą szyn, które nakłada się na noc, ciekawe czy naprawdę będę potem oślepiać uśmiechem:cool2:
madzikm będziesz miała uśmiech jak gwiazda:tak::-D
ostatnio była pacjentka która wybielała zęby za pomocą szyn i naprawdę wyszło super:tak: chyba 3 razy żel na noc:tak: na 5-6 godzin i efekt był fajny:tak: ja widziałam różnicę ogromną:szok:
najlepiej cyknąć sobie fotkę przed:tak: i porównywać każdego dnia:tak:
szyny to takie nakładki idealnie od wzorujące zęby z takiego jakby plastiko -sylikonu :tak: aplikujesz żel i idziesz spać:tak: kilka takich zabiegów i zęby wybielone:tak: liczba zależy od tego w jakim tempie zęby się wybielają i jak bardzo chcesz mieć białe:tak:
zęby się wybielają ale wypełnienia nie:no: więc wybielanie jest polecane dla osób które nie mają zębów z przodu poklejonych:tak: ewentualnie trzeba będzie wymieniać wypełnienia:tak:

roksi - dzięki ogromne:-), ja mam plomby (czarne jeszcze ze szkoły:zawstydzona/y:) ale z tyłu, z przodu sama fabryka:-D więc powinno być ok, nie?

ewelina o widzisz, to jest nas więcej:-)dobra promocja na fotki to podstawa;-)

Wtajcie!!! Ale miałam zaległości w czytaniu:-p:zawstydzona/y:
jestem ostatnio strasznie zmęczona. Dzieci dają strasznie popalić. Najchętniej cały czas bym spała :zawstydzona/y::-p

Arwena8 fajnie , że sie chrzciny udały:tak:.A jeśli o plesniawki chodzi to ja nie mialam doświadczeń ale tak myślę, że my juz chyba sporo pozapominałyśmy jak to jest przy takim maluszku a to przecież całkiem niedawno było!! (przynajmniej ja juz zapomnialam :-D )

Jeśli mam być szczera to ja sama wiele rzeczy muszę Sobie przypominać. Marcinek wydaje się już taki "dorosły". A przecież to wciąż maleństwo :-)

Arwena, u nas też były pleśniawki (chyba), teraz na wyjeździe szły górne trójki :-( i non stop wszytko pakował do buzi ale TANTUM VERDE jest the best, leczy w dwa dni. Oczywiście to dla dzieci.

Co do wyjmowanych szczebelków, to my długo jeszcze nie zdecydujemy się. Na wczasach mieliśmy dla Szymka łóżeczko z wypadającym szczebelkiem a dwóch pozostałych nie było. Pewnego wieczoru poszłam sie myć a m. był na balkonie. Myślałam, że moje dziecko smacznie śpi. A Szymek, wyszedł sobie, wziął w łapkę spray od komarów i poszedł do taty na balkon :shocked2:. Mądre to moje dziecko, ze wiedziało, ze trzeba na balkon odkomarzacza zabrać nie? :eek:

Dostaliśmy Neomycyne i właśnie TANTUM VERDE, dla Marcinka też przepisał Tantum. Ładnie im już to zchodzi. Całe szczęście :-) Coś jednak czuję że to dopiero początek zarażania :-p:sorry2:

Hej :-).

Synek wstał dopiero o 7:45. Pierwszy raz mogłam rano spokojnie wypić kawkę :-).

Co ja bym dała, aby Marcinek mi spał choćby do 7. On niestety budzi mi się o 5 najpóźniej o 6 i koniec spania. Ostatnio wybudza mi się koło 3 czasem 4 :-(

Wstyd się przyznać, ale ja nie mam czasu żeby oddać zdjęcia do wywołania. Ostatnio dawałam do wywołania z czerwca, zeszłego roku:szok::szok::zawstydzona/y: Na szczęście w miarę na bieżąco wybieram zdjęcia do wywołania. Nazbierało ich się trochę - 800:szok: A z 3 pierwszych m-cy zycia córki napewno mam wywołanych 600 zdjęć, nie wiem czy nie więcej, nie mogę znaleźć czwartego albumu.

hihi my też mamy ostatnie zdjęcia z czerwca 2007:zawstydzona/y::-D:zawstydzona/y::-p

a ja lubię zdjęcia na papierze:tak:, lubię sobie przeglądać albumy:tak:, lubię rozdawać zdjęcia babciom, ciociom:tak:,
chyba się starzeje:zawstydzona/y:,

Ja też uwielbiam zdjęcia na papierze :-D Mam mnóstwo zdjęć na komputerze, ale to nie to samo :no::cool2:

A ja z września. Cały album tego jest i chyba muszę zredukować, bo wolałabym mieć cały rok w jednym albumie. Nie lubię jak jest za dużo, bo wydaje mi się, że nikomu się nie chce tego oglądać ;-)

Też tak uważam, ale nie potrafię się oprzeć wywoływaniu większej ilości. Zawsze mamy problem z mężem a raczej on ze mną - ja tylko chcę "jeszcze tylko to jedno i to, aaa... popatrz to też jest śliczne!":sorry2::zawstydzona/y::-p a mój mąż ma już mnie dość :-p Więc doszliśmy do kompromisu, najpierw ja wybieram wszystkie które mi się podobają. A potem on kasuje moją "nadprodukcję". W ten sposób wywołujemy np. Zamiast 300 tylko 200 lub mniej zdjęć.

reklama
Mnie tez czeka wybielanie zębów jak sciągnę aparat. Zastanawiałam się jaki to będzie koszt. Mam juz dosyć tych drutów na zębach .

Gotuję córci obiad, ciekawe czy się skusi. Trochę zła jestem bo byłysmy niedawno na placu zabaw i mamusie częstują dzieciaków (moją też) "zapychaczami". A później problem z obiadem. Proszę żeby tego nie robiły ale znowu jak inne dzieci jedzą to moja też wyciąga rękę i koło się zamyka.

Do góry