reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej :-)

a ja wogole niewiem czy sie jeszcze zdecyduje na drugie dziecko :blink:(nio chyba ,ze mala wpadka to wtedy inna gadka :-))

Ja się na drugie zdecyduje, już się nie mogę doczekać :rolleyes2:
W przyszłym tygodniu idę do gina na kontrolę i na pogawędkę. Chyba cytologia mnie teraz czeka.

Wczoraj byłam w aptece po parę rzeczy, no i do listy wyjazdowej dopiszcie sobie sól fizjologiczną. Ja kupiłam na wypadek np. gdy trzeba oczko przepłukać. Ostatnio małej coś wpadło do oka a my właśnie nie mieliśmy soli i biedna tarła to oczko długo.

Hello juz z pracy :)

Mnie ginka popędza i nie dała pigułek, bo mam się spieszyć :-)
Mama marudzi że to tak ciężko z dwójką
A ja chcę, m też, tylko Mik utrudnia ;-)

Miałam cc to się porodu nie boję :cool2:, druga też prawdopodobnie będzie cesarka.

Dzień dobry. ale fajne wieści tu na mnie czekały :-). Bogda, gratuluję i zazdroszczę ;-). Ja też się nie mogę doczekać. Mąż być może we wrześniu zmieni pracę i ja już kombinuję, czy by nie zacząć staranek na jesień. Ale m się pewnie nie zgodzi tak szybko :no:.

Sandi, taki masz uraz po porodzie? Ja nic nie pamiętam :confused:. Ale przez pierwsze 3 miesiące mówiłam tak, jak ty - jeżeli będzie drugie dziecko, to tylko adopcja wchodzi w grę :-D.

dzień dobry
na wstępie bogda gratulacje .
Ja niestety z drugim też muszę trochę poczekać.

Córcia ładnie mi spała całą noc ale przed 6 przyjechała śmieciara i kosili trawniki. Wszystko na raz. Oszaleć było można.

Bogda gratulacje!!!:)))) Termin chyba jakoś na styczeń/luty chyba nie?

Jak fajnie. Zwiększa nam się ilość dzieci:)

reklama
witajcie:-)

Bogda buziaczki i gratulacje:tak::tak::tak::tak::tak:

Roksi u nas to samo, maz juz sie godzi, ale ja chyba juz nie chce:zawstydzona/y:, boje sie porodu:no:, boje sie ze nie dam sobie rady:no:, mamy małe mieszkanie:no:,
ale jak biore na ręce synka siostry, to mi sie tak milutko robi:zawstydzona/y:,
no i Piotruś dalej walczy w nocy, więc dopóki się nie wyspię, nawet nie ma mowy:-D:-D

Do góry