dzień dobry :-)
my wczoraj zdecydowaliśmy się pojechać w odwiedzinki do naszych znajomych mieszkających w pobliskim miasteczku :-) mała się super bawiła z 6-latką
do tego jadła i jadła wczoraj
po obiedzie wsunęła deserek 190g, po czym u znajomych chodziła i ciągle brała ze stołu chrupki kukurydziane, zjadła nektarynkę, na kolację zjadła tam 4 morlinki! dwie były dla niej a dwie dla kolegi i zwędziła mu jego też i popiła mlekiem, a dziś rano obudziła się taka głodna, że urzadziła mi scenę
No i nocka koszmarna :-( Płakusiała co chwilę...zęby chyba dają się we znaki, calgel pomagał na pół godziny,w końcu o 3 nad ranem daliśmy ibufen i spała do rana spokojnie
Wkurzyłam się dzisiaj. Kupiłam na Allegro perfumy i babka sobie policzyła 16zł
przesyłki. Dzis przyniósl listonosz i co widzę? Koperta bąbelkowa format A4 (ile może kosztować? 1zł?) i jak woł napisane 8zł przesyłka. Co byście zrobiły na moim miejscu? Bezczelna baba!!
ewa ja miałam jakiś czas temu podobna sytuację. Wystawiłam neutrala i opisałam za co, a gościówka sie wkurzyła i od razu poprosiła o unieważnienie komentarza. Ja w tym czasie byłam w pracy więc tylko jej odpisałam, że zrobie to jeśli odda mi pieniądze i przez chyba 2h nie otwierałam neta, bo musiałam pracować. A gościówka była tak w gorącej wodzie kąpana, że liczyła, że ja natychmiast po jej mailu unieważnie komentarze. Że tego nie zrobiłam to wystawiła mi 4 negatywy
Wtedy ja jej wysmarowałam pięknego maila
Zakończylo się unieważnieniem komentarzy i zwrotem nadpłaty
Sluchajcie, czy Wasze dzieci cigna jeszcze smoka?bo my jakos nie mozemy sie z nim rozstac!co prawda jest tylko do snu, potem wypluwa albo jej wyciagam,ale zawsze!no i widze, ze nie macie juz problemu z butelka-moja Hania jeszcze butla z mlekiem i sokiem jak nic!nie chce niekapka, nie mowiac juz o bidonie!
a i mam jeszcze 1 pytanko-jakie macie suuuuuper sposoby na obcinanie pazurkow?u nas to tragedia, normalnie nie daje!przez sen skubana jakby wiedziala o co biega i tak chowa raczki,ze nie daje rady!przewraca sie na brzuszek i rece pod siebie!i nici z obcinania!u nog sie lamia, szkoda zeby nie znieksztalcily jej sie!i bedzie miala takie szpony
Smoka ciągnie. Kiedyś tylko do snu, a teraz jak idą zęby to co chwilę się domaga
A ja już myślałam o powolnym oduczaniu i niestety na razie mogę zapomnieć
Obcinanie pazurków też u nas idzie ciężko ostatnio
U rąk jeszcze jakoś pójdzie w miarę szybciej ale u nóg mission impossible, nawet przez sen