reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
My wrócilyśmy właśnie ze spacerku.
W słoneczku było fajnie cieplutko, ale jak tylko weszło się do cienia i jeszcze zawiał wiatr to od razu lodowato. Sama już nie wiedziałam czy iść w kurtce czy bez i rozbierałam się i ubierałam :dry:
Tak samo ciągle przykrywałam małą kocem i odkrywałam.
Mogłaby się ta pogoda wreszcie zdecydować.

Moje dziecko dzisiaj cały dzień skrzeczy. W żadnej pozycji mu niewygodnie. Spokojny jest tylko na rękach, jak go odłożę, to za 5 minut się budzi i zaczyna skrzeczeć :errr:.
blueberry77 to pewnie od tej pogody maja też marudna spała dzisiaj ze 2 godziny w południe teraz leży nawet grzecznie:tak:

Blueberry77 mój tez dziś marudny ... Praktycznie od 6:30 nie śpi, no poza przysypianiem przy cycku i oczywiście po odłożeniu do łóżka się budzi i krzyczy.
Teraz się trochę pogoda poprawiła i tatus poszedł z nim pospacerować a mnie się przysnęło.

Dziewczyny czy wasze dzieci śpia na spacerach?
Moja coraz częściej zdrzemnie się z pół godziny a potem robi wielkie oczy i się patrzy.

Dziewczyny czy wasze dzieci śpia na spacerach?
Moja coraz częściej zdrzemnie się z pół godziny a potem robi wielkie oczy i się patrzy.
Agutku ja tylko z Natalką zjedziemy na dół a ona juz śpi:szok: przesypia całe spacery:tak: pod waruniem że jedziemy a nie zatrzymujemy się:laugh2:

u nas zrobiłao się dośc ładnie na dworze, to jak tylko mąż wróci z pracy, to idziemy na spacer:tak:

reklama
Do góry