reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
roksi - u nas dzisiaj podobnie :baffled: A mamy z małym iść na morfologię i do chirurga i nie wiem, jak to zrobimy :baffled: Jak znam nasze szczęście zleje nas po drodze :wściekła/y:

Cześć wam :-)

U nas wczoraj było zimno i przelotnie padało :dry:
Za to dzisiaj chociaż jest chłodno to przynajmniej słonecznie, także spacerek wskazany :-)

malaga pediatra was skierował na morfologię tak z urzędu? Tak się kiedyś zastanawiałam czy właśnie nasze dzieci nie powinny mieć robione takie badania, bo skąd mam wiedzieć czy wszystko jest w porządku, a lekarze chyba nie bardzo kierują na badania krwi nie? :rolleyes:

Cześć. U nas dzisiaj szaro i ponuro, a czy zimno to nie wiem, bo zepsuł się nam termometr. Ale nie wygląda jakby było ciepło.

Mój synek sobie tej nocy przypomniał dawne czasy i budził się co 2 godziny począwszy od 23:00...

Hehe blueberry moim termometrem jest wyjście na balkon :-D
Po czym i tak zawsze okazuje się, że na dworze jest cieplej niż myślałam, bo balkon mam w cieniu ;-)

dziewczyny, rosnie nam olbrzymek:eek:
myslelismy z mezem, ze skoro nie je juz tak czesto, to nie bedzie tyle przybierala, a tu niespodzianka - 420G PRZEZ OSTATNI TYDZIEN:szok:
stan na 7 tygodni to 5640:-)

reklama
dziewczyny, rosnie nam olbrzymek:eek:
myslelismy z mezem, ze skoro nie je juz tak czesto, to nie bedzie tyle przybierala, a tu niespodzianka - 420G PRZEZ OSTATNI TYDZIEN:szok:
stan na 7 tygodni to 5640:-)
ło to nieźle:szok: Natalka w 7 tyg miała 4800g a tigger a Olivcia jest na piersi czy na butli:confused:

Do góry