debiutantka
Marcówka 2007
a w ogóle to gdzie Mel i Malaga coś do nas nie zaglądają
Malaga się dzis pokazała ale np. Anija dawno się nie odzywała...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a w ogóle to gdzie Mel i Malaga coś do nas nie zaglądają
coś Malagę przeoczyłam;-)Malaga się dzis pokazała ale np. Anija dawno się nie odzywała...
ło to nieźle Natalka w 7 tyg miała 4800g a tigger a Olivcia jest na piersi czy na butli
Dziś Wiktoria obudziła się o 7ej i przez cały dzień nie spała Nawet na rękach nie chciała zasnąć. Teraz ją wykąpaliśmy i jak ją ubierałam to usnęła Ciekawe za ile się obudzi? A jak Wasze dzieciaczki? Chyba za wcześnie żeby tyle nie spać?
na piersi tylko i wylacznie, nawet herbatke tylko raz dostala
ale, ale, sluchajcie, moje dziecko od dwoch dni jakies niespokojne i placze, najpierw myslalam, ze to pogoda, potem, ze brzuszek, bo placze tak, jakby ja cos bolalo - ale nie spodziewalam sie tego, ze to PIERWSZY ZABEKmaz na to wpadl, i faktycznie - ma biala kropeczke w miejscu gornej prawej jedynki
Byliśmy u pediatry, bo potrzebowałam receptę na Nystatynę. Akurat nie było naszej pani doktor, przyjęła nas inna lekarka. Ona stwierdziła, że mały jest coś bledziuśki i dała skierowanie na morfologię.. Wspomniałam jej też, że z jednego jąderka nie schodzi wodniaczek - od ręki wypisała skierowanie do chirurgamalaga pediatra was skierował na morfologię tak z urzędu?
U nas też najczęściej na balkonie jest chłodniej, zwłaszcza przed południemHehe blueberry moim termometrem jest wyjście na balkon
Po czym i tak zawsze okazuje się, że na dworze jest cieplej niż myślałam, bo balkon mam w cieniu ;-)
Piotruś śpi, choćbyśmy spacerowali 3-4 godziny W domu śpi tyle tylko w nocy Nawet jak się zatrzymam, żeby odpocząć na ławeczce to nie protestuje tylko słodko śpi :-)Dziewczyny czy wasze dzieci śpia na spacerach?
Moja coraz częściej zdrzemnie się z pół godziny a potem robi wielkie oczy i się patrzy.
Oj nieładnie roksicoś Malagę przeoczyłam;-)