reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hejka :-)

co by tu....
ja do wanny nie leje dużo wody, tyle by pupę zamoczyć, trwa to dosłownie 2-3 minuty ;-)

reklama
malaga te twoje staranka to znowu jakoś odległe sie zrobiły :-p
A bo ja się wciąż cykam o tą moją pracę :-p Umowę mam do końca sierpnia.. Nie chcę ryzykować.. Przy Piotrusiu się udało, teraz nie musi.. :sorry2:

I tak jeśli zaczniemy staranka w lipcu - sierpniu, to trochę zaryzykujemy.. Ale zawsze to trochę mniej, niż gdybyśmy teraz zaszaleli i to z efektem :sorry2::-D

to fakt zanim napuszcze wody do wanny minie torszke czasu :tak: zawsze leje tyle mniej wiecej po brzuszek jak malaga :tak:;-) ale co mi tam poczekac pare minut wiecej czy puscic wode wczesniej :-p;-)

A bo ja się wciąż cykam o tą moją pracę :-p Umowę mam do końca sierpnia.. Nie chcę ryzykować.. Przy Piotrusiu się udało, teraz nie musi.. :sorry2:

I tak jeśli zaczniemy staranka w lipcu - sierpniu, to trochę zaryzykujemy.. Ale zawsze to trochę mniej, niż gdybyśmy teraz zaszaleli i to z efektem :sorry2::-D
czyli jak "stabilizacja" z praca bedzie to i staranka sie zaczna? :-p jestes juz zdecydowana tak?;-)

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
ryzykantka :-D

roksi współczuję tej wymiany wanny...a czy macie ją obitą kaflami?
nie mam:no: mam obudowę specjalną do wanny:tak: zabudowa z kafli nie przeszkadza bo wannę da się wyciągnąć do góry pod warunkiem że nie ma skosów lub piecyków gazowych:tak:

malaga ja trzymam kciuki:-) oby wyszło za pierwszym razem:tak:

agutek - olśniłaś mnie! też mam ekoskórę i mi popękała. Może jest jeszcze na gwarancji....ale materiału mimo to nie chcę, tak jest bardziej praktycznie

reklama
Do góry