reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hejka!

blueberry - smutna wiadomość:-(

tigger - oj u nas bunt identyczny:baffled:najgorzej w kościele bo ludziska ślepią strasznie:crazy:

roksi - zazdroszczę dużej wanny z hydro:tak:będę musiała jeszcze ze 2 lata poczekać na takie cudo:blink:

reklama
Ewelinka przespanej nocy ci życzę :)

Ewelina i ja życzę ci przespanej nocki, sobie też :zawstydzona/y:

Ewelina, biedaczko, spokojnej nocy ci zycze:tak:;-)

cześć :-)

Ewelina oj życzę ci by twój synuś ładnie zaczął spać w końcu...

to chyba Wy sprawiłyście, bo Piotruś spał dzisiaj bardzo przyzwoicie:tak:, tylko dwie pobudki o 11.00 i o 6.00:szok:, także prawie całą noc spałam:-):-):-):-):-),
odpukać w niemalowane, co by nie zapeszyć:-D:-D:-D

w ogóle to dzień dobry:tak:

roksi - zazdroszczę dużej wanny z hydro:tak:będę musiała jeszcze ze 2 lata poczekać na takie cudo:blink:
no własnie to cudo idzie do wymiany:angry: strzelił akryl przy dyszy wodnej:angry: mają przyjechać i wymienić mi na nową:tak: ale roboty z tym dużo bo trzeba stara wannę przygotować i zamontować nową oczywiście serwis tylko przywozi nową i zabiera starą:baffled: jeszcze dojdą mi koszty podłączenie przez elektryka z uprawnieniami:angry:

kurcze ale mi się nie chce iść do pracy:sorry2: ale w sumie chyba jeszcze nigdy nie pisałam że mi się chce iść:-D

no własnie to cudo idzie do wymiany:angry: strzelił akryl przy dyszy wodnej:angry: mają przyjechać i wymienić mi na nową:tak: ale roboty z tym dużo bo trzeba stara wannę przygotować i zamontować nową oczywiście serwis tylko przywozi nową i zabiera starą:baffled: jeszcze dojdą mi koszty podłączenie przez elektryka z uprawnieniami:angry:

kurcze ale mi się nie chce iść do pracy:sorry2: ale w sumie chyba jeszcze nigdy nie pisałam że mi się chce iść:-D

no ja sobie nie przypominam:-Dnie przejmuj się, mi też się nigdy nie chce:zawstydzona/y:ale jeszcze 9 razy, kilka papierków i ponad 2 miesiące laby:-):-):-)

och ty madzikm masz dobrze :-p
ale ja za 3 tygodnie mam urlop pierwszy i już odliczam czas :-D
właśnie zarezerwowałam na 3 dni nocleg nad morzem, więc będziemy w tym roku tam przynajmniej dwa razy, a może jeszcze w jakiś weekend kiedyś się skusimy hihi...niech już bedzie za 3 tygodnie ;-)

roksi współczuję tej wymiany wanny...a czy macie ją obitą kaflami?
my reklamowaliśmy niedawno narożnik, bo zaczął nam pękać :angry:
niby babka zapewniała,że skóra ekologiczna taka fajna i dobra a tu dupa!
czekam na telefon z informacją, ale ponoc standardowo wymieniają w takich sytyuacjach obicie i tym razem zdecydowaliśmy się na materiał - nigdy więcej ekoskóry :no: więc jeśli faktycznie nam wymienią to będę miała praktycznie nowy narożnik ;-)

cześć kobitki
Ewelinka no to super, może dzisiaj też tak będzie :)

Roksi ja ci współczuje tej wymiany

Agutek tego wyjazdu to zazdroszcze, ja niestety musze poczekać 2 m-ce, ale co tam.....

Madzikm ty to masz fajna ta robotkę- 2 miechy luzu- nieźle

a ja uciekam z m na piwko do manufaktury- idziemy sie wyluzować po ostatnich napięciach, no i w niedziele tez tam idziemy z Wiką na cały dzień. Trochę sie steskniłam za ta moją córeczką, niby ją widziałam codziennie, ale praktycznie tylko jak miała juz iść spać, wiec nie było z nią ani spacerów ani zabawy- W WEEKEND NADROBIMY

podziwiam Cie Kasia :tak: wcale sie nie dziwie ,ze tesknisz mocno za coreczka ,ja to bym tak chyba nawet 2dni nie wyrobila :no: zaplakalabym sie za nia :sorry2:

reklama
Witajcie :-)

Piterek już śpi, a ja się w końcu mogę zrelaksować ;-):-D

my zawsze myjemy co dziennie:tak: muszę teraz to zmienić:tak:
ja dlatego kupiłam wielką miskę do kąpieli bo mam bardzo dużą wannę i nie chce mi się czekać za nim naleci woda dla Natalki:zawstydzona/y: dłużej leje wodę niż się kąpiemy:-D a wanienkę tez miałam z tych większych ale już dawno ja wyniosłam do piwnicy:tak:
Ja nadal kąpię Piotrusia w wanience - jest na tyle duża, że mieści się bez problemu, obraca na wszystkie strony i widać, że mu nie przeszkadza brak miejsca :tak: Z tego samego powodu co roksi nie kąpię małego jeszcze w wannie :sorry2: Wanna nie jest może jakoś strasznie duża, ale mimo wszystko zanim się napełni na tyle, żeby chociaż brzuszek miał Piotruś w wodzie, to musiałabym czekać i czekac, a ja myślę o tym, żeby jak najszybciej małego wykąpać, dać papu i położyć spać :sorry2:
Kąpiemy się codziennie, główkę myjemy różnie, w miarę potrzeb ;-):-D

u nas jest histeria, rzucanie się na podłogę :rolleyes2:
U nas to samo :sorry2:

Do góry