reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Ewelinka przespanej nocy ci życzę
Ewelina i ja życzę ci przespanej nocki, sobie też
Ewelina, biedaczko, spokojnej nocy ci zycze;-)
cześć :-)
Ewelina oj życzę ci by twój synuś ładnie zaczął spać w końcu...
to chyba Wy sprawiłyście, bo Piotruś spał dzisiaj bardzo przyzwoicie, tylko dwie pobudki o 11.00 i o 6.00, także prawie całą noc spałam:-):-):-):-):-),
odpukać w niemalowane, co by nie zapeszyć
w ogóle to dzień dobry
Lajla83
no własnie to cudo idzie do wymiany strzelił akryl przy dyszy wodnej mają przyjechać i wymienić mi na nową ale roboty z tym dużo bo trzeba stara wannę przygotować i zamontować nową oczywiście serwis tylko przywozi nową i zabiera starą jeszcze dojdą mi koszty podłączenie przez elektryka z uprawnieniamiroksi - zazdroszczę dużej wanny z hydrobędę musiała jeszcze ze 2 lata poczekać na takie cudo
kurcze ale mi się nie chce iść do pracy ale w sumie chyba jeszcze nigdy nie pisałam że mi się chce iść
madzikm
Mamy lutowe'07
no własnie to cudo idzie do wymiany strzelił akryl przy dyszy wodnej mają przyjechać i wymienić mi na nową ale roboty z tym dużo bo trzeba stara wannę przygotować i zamontować nową oczywiście serwis tylko przywozi nową i zabiera starą jeszcze dojdą mi koszty podłączenie przez elektryka z uprawnieniami
kurcze ale mi się nie chce iść do pracy ale w sumie chyba jeszcze nigdy nie pisałam że mi się chce iść
no ja sobie nie przypominamnie przejmuj się, mi też się nigdy nie chceale jeszcze 9 razy, kilka papierków i ponad 2 miesiące laby:-):-):-)
A
Agutek
Gość
och ty madzikm masz dobrze
ale ja za 3 tygodnie mam urlop pierwszy i już odliczam czas
właśnie zarezerwowałam na 3 dni nocleg nad morzem, więc będziemy w tym roku tam przynajmniej dwa razy, a może jeszcze w jakiś weekend kiedyś się skusimy hihi...niech już bedzie za 3 tygodnie ;-)
roksi współczuję tej wymiany wanny...a czy macie ją obitą kaflami?
my reklamowaliśmy niedawno narożnik, bo zaczął nam pękać
niby babka zapewniała,że skóra ekologiczna taka fajna i dobra a tu dupa!
czekam na telefon z informacją, ale ponoc standardowo wymieniają w takich sytyuacjach obicie i tym razem zdecydowaliśmy się na materiał - nigdy więcej ekoskóry więc jeśli faktycznie nam wymienią to będę miała praktycznie nowy narożnik ;-)
ale ja za 3 tygodnie mam urlop pierwszy i już odliczam czas
właśnie zarezerwowałam na 3 dni nocleg nad morzem, więc będziemy w tym roku tam przynajmniej dwa razy, a może jeszcze w jakiś weekend kiedyś się skusimy hihi...niech już bedzie za 3 tygodnie ;-)
roksi współczuję tej wymiany wanny...a czy macie ją obitą kaflami?
my reklamowaliśmy niedawno narożnik, bo zaczął nam pękać
niby babka zapewniała,że skóra ekologiczna taka fajna i dobra a tu dupa!
czekam na telefon z informacją, ale ponoc standardowo wymieniają w takich sytyuacjach obicie i tym razem zdecydowaliśmy się na materiał - nigdy więcej ekoskóry więc jeśli faktycznie nam wymienią to będę miała praktycznie nowy narożnik ;-)
Ewelina z Bydgoszczy
cześć kobitki
Ewelinka no to super, może dzisiaj też tak będzie
Roksi ja ci współczuje tej wymiany
Agutek tego wyjazdu to zazdroszcze, ja niestety musze poczekać 2 m-ce, ale co tam.....
Madzikm ty to masz fajna ta robotkę- 2 miechy luzu- nieźle
a ja uciekam z m na piwko do manufaktury- idziemy sie wyluzować po ostatnich napięciach, no i w niedziele tez tam idziemy z Wiką na cały dzień. Trochę sie steskniłam za ta moją córeczką, niby ją widziałam codziennie, ale praktycznie tylko jak miała juz iść spać, wiec nie było z nią ani spacerów ani zabawy- W WEEKEND NADROBIMY
Ewelinka no to super, może dzisiaj też tak będzie
Roksi ja ci współczuje tej wymiany
Agutek tego wyjazdu to zazdroszcze, ja niestety musze poczekać 2 m-ce, ale co tam.....
Madzikm ty to masz fajna ta robotkę- 2 miechy luzu- nieźle
a ja uciekam z m na piwko do manufaktury- idziemy sie wyluzować po ostatnich napięciach, no i w niedziele tez tam idziemy z Wiką na cały dzień. Trochę sie steskniłam za ta moją córeczką, niby ją widziałam codziennie, ale praktycznie tylko jak miała juz iść spać, wiec nie było z nią ani spacerów ani zabawy- W WEEKEND NADROBIMY
reklama
malaga
Witajcie :-)
Piterek już śpi, a ja się w końcu mogę zrelaksować ;-)
Kąpiemy się codziennie, główkę myjemy różnie, w miarę potrzeb ;-)
Piterek już śpi, a ja się w końcu mogę zrelaksować ;-)
Ja nadal kąpię Piotrusia w wanience - jest na tyle duża, że mieści się bez problemu, obraca na wszystkie strony i widać, że mu nie przeszkadza brak miejsca Z tego samego powodu co roksi nie kąpię małego jeszcze w wannie Wanna nie jest może jakoś strasznie duża, ale mimo wszystko zanim się napełni na tyle, żeby chociaż brzuszek miał Piotruś w wodzie, to musiałabym czekać i czekac, a ja myślę o tym, żeby jak najszybciej małego wykąpać, dać papu i położyć spaćmy zawsze myjemy co dziennie muszę teraz to zmienić
ja dlatego kupiłam wielką miskę do kąpieli bo mam bardzo dużą wannę i nie chce mi się czekać za nim naleci woda dla Natalki dłużej leje wodę niż się kąpiemy a wanienkę tez miałam z tych większych ale już dawno ja wyniosłam do piwnicy
Kąpiemy się codziennie, główkę myjemy różnie, w miarę potrzeb ;-)
U nas to samou nas jest histeria, rzucanie się na podłogę