reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

czyli jak "stabilizacja" z praca bedzie to i staranka sie zaczna? :-p jestes juz zdecydowana tak?;-)
Ja tak, nie wiem, jak mąż :-p:-D

malaga ja trzymam kciuki:-) oby wyszło za pierwszym razem:tak:
Dzięki ;-) Jakoś nie wierzę, żeby tak dwa razy za pierwszym razem poszło :rofl2:

:-p:-p:-p :-D

mialam sie odchudzac ,a wlasnie sie napchalam jajecznica :zawstydzona/y::sorry2:
Ja też się strasznie odchudzam :-p Może chociaż brzuszki porobię, bo nie mogę już na siebie patrzeć :zawstydzona/y: A już tak w miarę dobrze wyglądałam... :crazy:

reklama
agutek - olśniłaś mnie! też mam ekoskórę i mi popękała. Może jest jeszcze na gwarancji....ale materiału mimo to nie chcę, tak jest bardziej praktycznie

ja już chyba wolę od czasu do czasu wyprać materiał, bo teraz jak mi tak popękała to wstyd to pokazywać...poprzykrywane kocami jest...okropnie wygląda :baffled:

czekam na odzew firmy, zostały już im tylko 4 dni
będę walczyć i nie popuszczę :no:
nie kosztowało to grosze, a narożnik wygląda jakby miał 20 lat po 1,5 roku użytkowania :dry:

mialam sie odchudzac ,a wlasnie sie napchalam jajecznica :zawstydzona/y::sorry2:
a ja mam -1kg niż przed ciążą:tak: chciałabym jeszcze 4kg zrzucić :tak: i byłabym zadowolona:-) co do brzucha jest fajny ale można by jeszcze uwydatnić mięśnie:tak: chyba wezmę się za brzuszki:tak: w sumie to sobie obiecuje od 2 miesięcy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a mój struj kąpielowy jeszcze nie przyszedł:angry: miał być po dwudziestym:baffled:

agutek - a ile jest gwarancja? nasz ma 3 lata to chyba się nie załapie. Popękał tylko w jednym miejscu gdzie najczęściej kładzie się głowę:baffled:kupowaliśmy fotel, 2osobowa sofa i 3 osobowa, też trochę kosztowało:baffled:

roksi - ło matko to co to za strój, że aż tyle czekasz?
mobilizujemy sie razem do robienia brzusków???:-)
ja odkąd przestałam chodzić na aerobik, zaniedbałam się i mam fałdkę na brzuchu:crazy:

a teraz zmykam poświętować z m, dostałam fajny prezencik:happy:

madzikm na kazdy towar przysluguje 2 lata na tzw. niezgodnosc towaru z umowa...nawet jesli na gwarancji napisane jest, ze trwa rok to nalezy powolywac sie na ustawowe uprawnienie do reklamowania na owa niezgodnosc...dlatego coraz czesciej na gwarancjach pisza juz tez 2 lata, ale jednak nie zawsze i nie wszyscy o tym wiedza..

roksi - ło matko to co to za strój, że aż tyle czekasz?
mobilizujemy sie razem do robienia brzusków???:-)
ja odkąd przestałam chodzić na aerobik, zaniedbałam się i mam fałdkę na brzuchu:crazy:

a teraz zmykam poświętować z m, dostałam fajny prezencik:happy:
oki madzikm to od jutra zaczynamy skoro dzisiaj świętujesz:-)
strój victoria's secret zamówiłam na allegro:tak: ciekawe jak rozmiar:sorry2: ale kobita bardzo dokładnie rozrysowała mi wymiary na schemacie stroju:tak: więc powinien być dobry:-)

a wiecie, że ja cały czas robie brzuszki:tak::tak::tak:, tyle że nic mi z wagi nie ubywa:no:, nie wiem co jest grane:-(, może więcej jedzonko ograniczyć:zawstydzona/y:, ale będąc w domku troche ciężko:baffled:, zawsze cos się przekąsi:zawstydzona/y:,

idę spać, bo dzisiaj Piotrus może mnie tak nie zaskoczyć jak wczoraj:-D:-D:-D, wolę nie ryzykować i troszkę się kimnę:tak:

kolorowych snów:-)

ja wlasnie tez juz od jakiegos czasu sobie obiecuje :zawstydzona/y: ,ze zaczne sie odchudzac ,a po czym ciagle stwierdzam od jutra :zawstydzona/y: wiec moze sie zmotywuje i z Wami zaczne brzuszki robic ;-) bo powoli juz patrzec na siebie nie moge :-:)wściekła/y: a mam podobny problem co Ewelina ,ze siedze w domu i zawsze sie na cos skusze :zawstydzona/y::wściekła/y:

Dobranoc :-)

reklama
hej

a ja juz w ogole sobie nic nie obiecuje...przestalam sie az tak bardzo przejmowac oponka :-p jest to jest, nie ma jej to je nie ma (oczywiscie ten stan bylby wskazany i porzadany, ale co tam, nie mam zamiaru zasmiecac sobie zycia problemami z tego powodu :-D)

jak da rade to od wrzesnia bede chodzic gdzies cwiczyc, ale nie wiem jeszcze co :-p
najlepiej by bylo jakby jakas kolezanka ze mna chodzila, bo jak mam sama to nigdy nie łażę :-D się zobaczy jak przyjdzie czas :-)
ogolnie od wrzesnia moge miec duzo mniej czasu, bo mam chodzic tez na zajecia z angielskiego, wiec jak dojdzie cwiczenie jeszcze dwa razy w tygodniu to moze byc ciezko ;-)

w nocy mala obudzila sie kilka razy z placzem, ale szybko sie uspokajala, wystarczylo ja polozyc /bo siedziala/ i dac smoczka, wiec wyspana jestem :tak:

no i dzisiaj piatek, wiec humor dopisuje :-p
milego dnia wszystkim zycze!

Do góry