reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja sie witam p krótkiej nieobecności- a tu tyle postów nowych że mam co czytać w ramach relaksu....
ja kąpię Wike co 2-3 dzień i wtedy ma myte włoski, a kąpie się w naszej wannie...

Ewelina ja ci współczuje z tymi nockami- u nas wychodza następne ząbki, ale jakoś Wika tak to przechodzi, że nie budzi sie juz w nocy....

z wakacji na razie nici-juz odwołałam, nie zdążą nam zrobic autka, ale przesunęłam je na początek września (bo wtedy miał jeszcze wolny termin) wiec może wtedy sie uda, o ile nie bede miec kolejnego wypadku....

soppana- jak bedziesz dzisiaj prasowac to może moją górę rzeczy tez wyprasujesz?? ja nienawidze tego robić a mam masę ciuchów i pranie do wywieszenia, a zabrałam sie za kiszenie ogórków:) ja w ogóle stwierdziłam że sie zrobiłam taka kurą domową wieczorami, bo sie wzięłam za pieczenie i nawet mi te ciasta wychodzą :)

oooo wika sie obudziła,koniec wolnego

reklama
my zawsze myjemy co dziennie:tak: muszę teraz to zmienić:tak:
ja dlatego kupiłam wielką miskę do kąpieli bo mam bardzo dużą wannę i nie chce mi się czekać za nim naleci woda dla Natalki:zawstydzona/y: dłużej leje wodę niż się kąpiemy:-D a wanienkę tez miałam z tych większych ale już dawno ja wyniosłam do piwnicy:tak:

My dzisiaj znowu nie mogliśmy uśpić K :-(. Płakał strasznie, chciał iść do pokoju się bawić. Babcia go wzięła i oczywiście teraz zasypia sobie cichutko :-(. Jeszcze nam przygadała, że go rozdrażniliśmy :wściekła/y:. Ciekawe czym...

I moja też długo się buntowała przed spaniem. Nawet ja 2 razy musiałam z łóżeczka wyciągnąć. Pobiegała po domu i w końcu z płaczem ale usnęła .

wiecie dziewczyny, ciężko mi z tymi nieprzespanymi nocami:-(, zdarzami się, że jestem rozdrazniona:zawstydzona/y:, no i piję więcej kawy:-p,

Soppana, może jak bym wiedziała, że nie mogę niczego odłozyc na później, jak Ty, bo masz pracę, to może i bym się zabrała za robotę;-)

Kasia, mam nadzieję że mimo wszystko będziecie mieli udane wakacje, chociaz przełozone na póxniej:tak:

Madzik, dobrze, że chociaz z karmieniem nie mam kłopotu:tak:, bo wtedy bym chyba oszalała:baffled:,

miłego wieczoru i spokojnej nocy dla wszystkich nocnych marków:tak:

ja i kapie i myje glowe Olivce codziennie:-pnie wiem, ale wydaje mi sie, ze ona jest taka brudna (jedzenie we wlosach, poharatane kolana czy trawa za koszulka to norma;-)), ze nie da sie inaczej:-p
i dotychczas myslalam, ze to norma, taka codzienna kapiel:baffled:

Ewelinka przespanej nocy ci życzę :)
a moja sobie ładnie zasneła, wiec mam luzik wieczorkiem chociaż

miłej nocki kobitki

Hej :-)

ja kapie Niunke tak co drugi dzien :tak: a wloski myje jak jest potrzeba :tak: choc zawsze ma chociaz zwilzane i wyplukane ;-) i kapie sie w naszej wannie ;-):wink::happy:

eeeh ale mi sie dzisiaj nic nie chce :rolleyes:

Heloł :-)
po kolei:
Szymek je nieźle, nie muszę go niczym zabawiać, na szczęście ale próbuje sam jeść i czasem skutki są opłakane :-p ale co tam, niech się uczy chłopak

Śpi niestety różnie :baffled: raz lepiej, raz gorzej, raz tragicznie :-( przedwczoraj miał przerwę od północy do 3 nad ranem :angry:

Co do kąpieli to myjemy się codziennie od zawsze i włoski też, ale tym płynem co do kąpieli,on tez jest do włosków
I kąpiemy już od dość dawna Szymka w brodziku (mamy głęboki) a siedzi sobie na foczce.
Kasia, ty już skończ z tym rozbijaniem aut, starczy kobieto!
Ewelina i ja życzę ci przespanej nocki, sobie też :zawstydzona/y:

reklama
a ja żałuję, że wanny nie mamy tylko prysznic:sorry2:Zosia siedzi na pieluszce ale nie mamy korka i nie może się pochlapać w wodzie. Ma za to bicze wodne:-p
a pluskanie nadrobimy w basenie

Do góry