reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Moja z oporem ale zasnęła po spacerze. Uff ulga mam chwile dla siebie.

jesli chodzi o spanie to moja córcia śpi w pajacu bawełnianym:tak: odkrywa sie w nocy strasznie:szok: ale ostatni przyczaiłam jak w nocy siada w łóżeczku, przykrywa sobie nóżki i kładzie się spać:tak:

To wspaniale, że tak sobie radzi. :tak:

reklama
witam
My też się dołączamy do klubu nieprzespanych nocek:baffled: u nas zaczęło się ok 2, był straszny płacz i nawet jak już zasnął to za chwilkę znów zaczynał płakać przez sen:baffled: wystarczyło że go chciałam nakryć już płacz (ryk) i tak chyba z godzinę, ale za to potem spalismy do 5.15 i po kaszce do 7.30:-)
Ewelina ja dzisiaj prałam dywany :-D prasowanie poczeka do wieczora, nienawidzę prasować poscieli:no: już wolę męskie koszule:tak:
u mnie nie poczeka do jutra, bo jutro do pracy:baffled: a jak zostawię moich chłopaków na 3 dni samych to zastanę krajobraz po bitwie, wyjdzie w sumie na to że będe musiała sprzątać w sobotę w nocy, jak wróce:angry:

a my dzisiaj dobrze spalismy...małą musialam nawet budzic z rana :tak:

czolko pieknie sie goi, mala wesola, stawiam wiec diagnoze, ze bedzie zdrowa ;-)
lece jesc obiad :-)

ufff ale u nas ciepło mloda dzisiaj debiutowała z gołymi nóżkami:-D
jedziemy na zakupy kupić michę do kąpieli bo mam za małą i ledwo się Natalka mieści:baffled: a kąpiele urządzamy 2 razy w tygodniu lub raz:tak: mam pytanko myjecie dzieciom codziennie włosy????

hejka!

roski - my włosy myjemy co drugi dzień. Zosia jeszcze nie chodziła bez skarpet lub rajstop:zawstydzona/y:dziś moczyła nogi w fontannie - oby nie była chora:no::zawstydzona/y:

ewelina - jak ty żyjesz po takich nockach??? masakra jakaś:baffled:w kościele a raczej przed nim biegam za Zosią;-)

ja pospałam do 6.30 ale bez pobudek więc full wypas. Po tym co tu czytam dochodze do wniosku, że moze to jakieś rozwojowe budzenie

tigger - załamałaś mnie na maxa, ale większość mnie pocieszyła

ja kąpię w naszej wannie codziennie ale nie mam jakiegoś harmonogramu mycia włosów...myję wtedy kiedy jest potrzeba, a czesto na codzien ma po prostu zmaczaną głowę, a płyn do kąpieli jest z szamponem...

reklama
Moja kąpie się też w naszej wannie i tak codziennie rozchlapuje wodę dla zabawy, że wszędzie jest mokro. A włosy też myjemy różnie, co drugi- trzeci dzień. :tak:

Do góry