reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry:-)

witam się pracowicie:happy:, sprzątam balkon, a właściwie to szoruję płytki:no:, uff

Roksi solidaryzuję się z Tobą, ty zawsze mnie skusisz na porządki:-D:-D:-D, dzięki

reklama
hej!

Babeczki dużo radości z pociech w dniu naszego święta!

Zosia się przejęła wielce - pobudka o 4, BAkuś i spanie do 7.30 z przerwami:baffled:zaraz się kładę bo na 16 do pracy to bym padła;-)

madzikm ty tak rano karmisz ZOsię Bakusiem? Normalnie ją sadzasz i karmisz?
Ja jeśli mała mi sie czasem koło 5 obudzi to daję butlę, nie wyobrazam sobie jej karmić łyżeczką, na bank by się rozbudziła hihi :-D

Ja dostałam dziś prezent na dzień mamy z samego rana hihi...tata jej dał jak siedziała na nocniku i mówi "daj mamie"...biedna nie skumała o co chodzi, bo zajęta była robieniem kupska akurat :rofl2: mój m bardzo romantyczny jest co nie? :-p

A co dostałaś?

kosmetyki z naturalnych składników :szok:
normalnie jestem w szoku, bo mężowi od kilku lat mówiłam, że jak nie wie co mi kupić na prezent to w tym sklepie są fajne rzeczy i zawsze mi się spodobają i nigdy ich nie kupił, a teraz tak :laugh2:

powiedziałam jednak, że za rok mam nadzieję, że córcia zrobi mi po prostu najzwyklejszą w świecie laurkę, własnymi rączkami, nic więcej :tak:

nie raczej nie...
one tam coś na pewno mają w sobie, jakieś chemiczne składy...babka mówiła, że skład to chyba 90% tych naturalnych składników...już nie pamiętam...
ogólnie to taki sklep z tymi kosmetykami, takie różne zestawy ładnie popakowane są zrobione, sprzedają tam też takie herbaty smakowe na wagę itp.

dzień dobry
Ja się witam dopiero teraz bo cały dzień chodze nieprzytomna. Usnęłam dopiero o 4 nad ranem bo Madzia znowu sie obudziła w nocy i nie chciała spać. Nawet butla herbatki nie pomagała. Coś te nasze dzieci nocne marki się robią :baffled:

dzień dobry
A moje dziecie na dzień matki pospało sobie do 7:szok: i jak wstał to zawołał TATĘ, ale potem mi dał buzi:-)
poza tym to siedzimy w domu bo Ignas ma antybiotyk, zaczęlo się od kataru, potem kaszel a w sobotę dostał gorączki, ale na szczeście jakoś to dzielnie znosi, bawi się ładnie, ma apetyt ( oj MA:))
wczoraj zaczął wołać na okulary "akki' ( okularki) i teraz oglądamy różne gazety babskie i szukamy: okularów, aut, dzieci i piesków:-)
fajna zabawa - polecam:tak:

a co do problemów spaniowych, to Ignaś ostatnio też zamiast spać to woli się bawić, wczoraj zasnął o 21.30, ale jak jest już w piżamce to mu nie pozwalam biegać, tylko bawimy się na łóżku, a kiedy zaczyna się kłaść to daje go do łóżeczka, czasem trzeba ze 4 takie podejścia, ale działa:baffled:

Właśnie dziś dostałam służbowy uniform:baffled: koloru szarego:-) do tego różowa koszula i apaszka:zawstydzona/y:

reklama
a ja nawet buziaka nie dostałam:-(, jak mówię daj mamusi buzi, to Piotruś przecząco kręci głową i mówi nie:zawstydzona/y:, a jak sobie sama wezmę buziaka, to nawet wyciera buźkę rączką ze złości:szok::-D:szok::-D,

Do góry