reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku :-:)szok::-( wcale sie nie dziwie ,ze sie amrtwisz :no: ale napweno bedzie dobrze :-) duza buzia dla Tolci :tak: :-*

reklama
sandi - ja jestem rocznik 82

elahar - czymże tak Ci teściowa zadziałała? odreaguj na zakupach;-)

agutek o jessuuu ale to musiał być stres.

A my TV nie mamy. W ogóle Od stycznia. Generalnie i tak nie miałam specjalnie czasu na gapienie się, czasem jakiś film obejrzałam. No ale teraz czasem mi brakuje. Finał tańca bym sobie obejrzała.

JA jestem 74, chyba najstarsza tutaj.

a wlasnie Sandi a ty ktory rocznik jestes? :-p

85 :rofl2:

hihihihiii blueberry no tak dopiero teraz na to wpadlam :zawstydzona/y:;-):-D

kaskada znam rodzine co nawet telewizora nie maja w domu :no: nie ze wzgledu ,ze ich na to nie stac wrecz przeciwnie ;-) poprostu twierdza ,ze tv to zrzeracz czasu ,a tak maja go wiecej dla siebie :tak:;-) ale ja bym bez tv chyba nie wytrzymala :zawstydzona/y:

Ewelina - nie wiem, co ci poradzic, moge ci tylko opowiedziec o moich przemysleniach, bo Olivka tez w nocy budzi sie czesto

nie wiem, czy ktoras z tych teorii jest prawdziwa w naszym przypadku, ale moze podsunie ci to jakies pomysly:-)

dzieki Tigger, trochę mi pomogło to zrozumić mojego malucha:tak:, zauważyłam że jak ma więcej wrażeń, to gorzej spi, bo chyba wszystko przeżywa jeszcze raz, jak bylismy na wsi, to nawet krzyczał przez sen:szok:, był taki zmeczony zabawą, całe dnie na dworze, apetyt dopisywał, a i tak noce z głowy:no:, zobaczę, jak będzie w domku, czy sie troche uspokoi:-D

A tak w ogóle, to witam Was po weekendzie:tak:

Buziak dla Toli:-)

Pozdrowienia dla Kasi:tak:

Całuski dla wszystkich mam i dzieciaczków;-), a ja jestem 76:-p

reklama
Agutek niezłe przeżycie. Też chyba bym spanikowała. Buziaki dla Toli.

elahar - czymże tak Ci teściowa zadziałała? odreaguj na zakupach;-)

Na małe zakupy wybraliśmy się dzisiaj z m i rzeczywiście trochę mi przeszło. A teściowa to nas wkurzyła bo zaczęła ingerować w nasze plany spotkań z moimi rodzicami. Chyba każdego dorosłego człowieka by trafiło takie wścibstwo.:wściekła/y:

Ja jestem rocznik76.

Do góry